Суддя-корупціонер отримала публічний хабар від «Стоп корупції»

goryachkivka2

 
Суддя Людмила Горячківська, яку звинувачують у корупції, не відсторонена від посади та продовжує ухвалювати судові вироки, повідомляють правозахисники «Стоп корупції».


«Суддя, проти якої порушено три кримінальні провадження щодо звинувачення у хабарництві та зловживанні службовим становищем, працює в Умані. Засідання щодо звинувачення судді проходять у Гайсині. А сама пані Горячківська цього дня має проводити засідання в Умані. Відстань між цими двома містами близько 80 кілометрів», - уточнюють правозахисники проекту.

goryachkivka1

Команда «Стоп корупції» розділилася на дві групи та поїхала до Умані і до Гайсина. «В Уманському міському суді помічниця Горячківської ввела в оману журналістів, повідомила про те, що суддя наразі перебуває у нарадчій кімнаті і судове засідання затримується. Насправді о 10.00 стало відомо, що пані суддя-звинувачувана подалася до Гайсина – відповідати перед законом за свої справи», - розповідають активісти.

У Гайсині на скандальну суддю чекали правозахисники та журналісти «Стоп корупції».

«Подив та паніка підозрюваної у корупції не мала меж, коли вона побачила відеокамеру та фірмові футболки «Стоп корупції». Вона разом з адвокатом намагалися заборонити відеофіксацію судового засідання», - діляться правозахисники.

goryachkivka4

Під час перерви, коли суддя пішла в нарадчу кімнату, правозахисники висипали на стіл перед підсудною купу сувенірних купюр. «Кажуть, ви берете хабарі? Ось Вам наш «хабар»!» - заявив правозахисник Ігор Бондарчук.

«З пані Горячківською сталася справжня істерика. Вона навіть хотіла викликати правоохоронців, які б мали покарати правозахисників.

goryachkivka3

«Ми нічого не порушували. Нікого не ображали. Судове засідання не зірвали. Перфоманс із демонстраційним «хабарем» для судді відбувся під час перерви. А отже причин для виклику поліції не було», - коментує ситуацію правозахисник Ігор Бондарчук.

Правозахисники і далі стежать за розвитком подій навколо суду над суддею. А журналісти «СтопКору» вже готують розслідування цієї резонансної теми.

Стоп корупції, facebook.com



Коментарі

  +0 #1 Дмитро 23 мая 2016 г., 17:08:33
Тільки в Україні таке можливе. що суддя Горячківська Л.В.. бере хабарі тисячами, виносить завідомо не законні ухвали, рішення якими позбавляє громадян будинків, майна ( по три кримінальним справам десятки потерпілих) а суді за це Держава, люди платять. ВРЮ, комісія суддів ГПУ,?????? З судової системи України уже травлять анекдоти.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.