​Киянина засудили на сім з половиною років за «любов» до піци

Зловмисник разом зі спільниками замовляли продукти харчування, а коли представник доставляв товар – нападали на нього у під’їзді та забирали гроші і всі цінні речі. Слідством доведено причетність зловмисника до шести злочинів, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


На початку липня в поліцію Солом’янського району надійшло повідомлення про пограбування кур’єра однієї з піцерій. Потерпілий повідомив, що піднявся на п’ятий поверх будинку, де на нього напали двоє чоловіків: один із них вхопив його за шию, а інший у цей час відібрав замовлення, телефон і гроші. Згодом протягом місяця правоохоронці отримали ще п’ять аналогічних повідомлень.

Залежно від обставин вчинення правопорушень, слідчі кваліфікували дії зловмисників як грабіж або ж розбійний напад (погрожували ножем) – ст. 186 та ст. 187 Кримінального кодексу України.

Згодом у результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід нападника, а відтак затримали його. Ним виявився місцевий житель, який у минулому три роки провів у в’язниці за скоєння крадіжки (звільнився у 2013 році).

У скоєному чоловік зізнався. Матеріали щодо його спільників виділені в окремі кримінальні провадження. Сума завданих потерпілим збитків становить більше 25000 гривень.

Солом’янський районний суд визнав киянина винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 с. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому призначили покарання у вигляді семи з половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото pikabu.ru



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.