​Суддя у справі Саакашвілі після дзвінка від «Грановського-пранкера» фактично погодився виконати «прохання Порошенка»

Пранкери вирішили перевірити, чи дійсно судді, які розглядають справи стосовно лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашівілі та його прихильників, незалежні від Адміністрації Президента Порошенко і діють самостійно, а не за вказівкою згори. З цією метою вони здійснили декілька телефонних дзвінків суддям, про що повідомили в своєму Facebook.


Зокрема, пранкери повідомили, що зателефонували судді Мостиського районного суду Юрію Білоусу та представились народним депутатом від БПП Олександром Грановським.

Зокрема, пранкер попросив суддю долучити до справи свідків, які нібито були присутні при складанні протоколу стосовно Саакашвілі.

«Там багато свідків було, я думаю, що однозначно потрібно буде їх для повноти, об’єктивності та законності прийнятого рішення викликати і допитати», — відповів суддя Білоус. Він також додав, що починає розуміти, що ситуація дуже складна.

Також Білоус зазначив, що не розглядає питання депортації Саакашвілі, проте є матеріали, щодо статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, це «Незаконне перетинання державного кордону» групою осіб.

Аудіозапис розмови пранкерів із суддею Білоусом:


«Так, саме це нам і потрібно, щоб подальші процедури запустити. Це просто ось прохання президента дуже …», — сказав «Гарновський».

Суддя Білоус заявив, що необхідно, щоб були дійсно ті свідки і дали правдиві свідчення про те, як все відбувалося.

«Ну ми напишемо, ми напишемо потрібний протокол. З цього приводу Ви можете не напря … не переживати. Все буде добре. Добре?», — сказав пранкер, який представився Грановським.

Він також повідомив, що нібито спілкувався з Президентом і той висловив стурбованість цією ситуацією.

«Ви знаєте, що, як би Вам сказати, м’яко кажучи, сьогодні після наради Президент сказав, що нам цей гастролер тут, м’яко кажучи, не потрібен. Тому що тільки одні проблеми. Ось хотілося б, щоб Ви зрозуміли цю ситуацію і увійшли в наше становище», — звернувся він до судді.

«Я завтра на роботі. Ви знаєте, де я є. Якщо є потреба, то ласкаво просимо!», — заявив ймовірний суддя Білоус.

«Грановський» пообіцяв, що його люди приїдуть до судді, бо це «не зовсім телефонна розмова».

Нагадаємо, перше засідання Мостиського районного суду у справі адміністративного порушення Михайлом Саакашвілі під час перетину кордону відбулось 18 вересня. Під час засідання Саакашвілі заявив, що жодна людина не перетнула кордон в Шегинях. «Про який прорив кордону можна говорити, коли жодна людина не перетнула кордон? Там, де я був, ніхто нікого пальцем не зачепив», — підкреслив Саакашвілі.

Сьогодні, 22 вересня Мостиський суд продовжує розгляд цієї справи.

«Після сенсаційних доказів того, що суддя готовий порушити закон, щоб догодити президентові, засідання триває, як ні в чому не бувало.

Щойно опублікований запис судді Білоуса. Він помилився і його оточення ввело нас в оману, йому дзвонив не Грановський, а пранкери (ці пранкери в минулому розігрували і мене), а він думав, що це Грановський і обіцяв виконати «розпорядження» президента. Я вимагаю негайної експертизи цього запису так як тут явно кримінальний злочин. Там же є запис голови того суду, де розглядається справа Сакварелідзе.

Я з повною відповідальністю заявляю, що є ознаки вчинення кримінального злочину з боку обох суддів, і вони не тільки не мають права розглядати цю справу, а й проти них має розпочатися розслідування», - написав Михайло Саакашвілі на своїй сторінці Фейсбук.

За матеріалами rns.org.ua

Фото rns.org.ua

Відео сьогоднішнього засідання Мостиського суду:



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.