​Колишнього посадовця одеської виправної колонії засудили до 15 років ув’язнення за жорстоке вбивство

Прокурори прокуратури Одещини підтримували публічне обвинувачення у суді стосовно колишнього керівника відділення соціально-психологічної служби Південної випраної колонії № 51, підозрюваного у жорстокому вбивстві людини. Вироком суду колишнього посадовця пенітенціарних органів засуджено до 15 років позбавлення волі.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Провину вбивці прокурори довели у повному обсязі та орієнтували суд на призначення покарання у вигляді довічного ув’язнення, у зв’язку з чим наразі вирішується питання щодо апеляційного оскарження вироку.

За даними слідчих прокуратури, одержаних під час досудового розслідування жорстокого злочину, у 2016 році у с. Троїцьке Біляївського району у двох чоловіків виник конфлікт через дорожньо-транспортну пригоду.

Після ДТП нетверезий співробітник виправної колонії підійшов до водія та почав його бити. Коли потерпілий впав на землю, нападник продовжив стрибати на ньому всією масою тіла. Унаслідок отриманих травм чоловік помер на місці злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі прокуратури Одеської області (п. п. 4, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 296 КК України).

Фото people.in.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.