​Суд просять заборонити Роману Трубі одноосібно здійснювати повноваження

До Окружного адміністративного суд міста Києва надійшов позов до Державного бюро розслідувань про визнання нечинними окремих положень Регламенту реалізації повноважень Директором Бюро, затвердженого 2 березня 2018 року. Суд відкрив провадження у справі та призначив підготовче засідання на 15 травня 2019 року, повідомляє прес-служба суду.


Разом із позовом було подано заяву про забезпечення, в якій суд просять заборонити Роману Трубі без погодження із його заступниками здійснювати повноваження, що стосуються організації роботи ДБР, прийняття рішення про розподіл бюджетних коштів, надання дозволу на використання коштів фонду спеціальних оперативно-розшукових та слідчих дій ДБР тощо. На разі судом вирішується питання щодо наявності підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

Нагадаємо, 12 квітня суд заборонив ДБР проводити конкурс щодо формування складу Ради громадського контролю при Бюро.

Роман Труба. Фото dbr.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.