​Верховний Суд зупинив провадження у справі Романа Насірова до ДФС України до вирішення питання про відвід колегії суддів

12 вересня 2019 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду продовжив розгляд касаційних скарг Акціонерного товариства «Укргазвидобування», Національного антикорупційного бюро України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України у справі за позовом Романа Насірова до Державної фіскальної служби України про встановлення наявності та відсутності повноважень позивача як суб’єкта владних повноважень.


Про це повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.

Під час судового засідання суддя-доповідач оголосила клопотання адвоката позивача, яке надійшло до канцелярії Суду напередодні, 11 вересня 2019 року, про відкладення розгляду справи через його участь в іншій справі у суді першої інстанції в іншій області України. У зв’язку з цим сьогодні в ході судового засідання позивач звернувся з клопотанням, зазначивши, що він потребує кваліфікованої правової допомоги саме цього адвоката і просив відкласти розгляд справи.

Інші учасники справи заперечували проти відкладення її розгляду.

Колегія суддів відмовила у задоволенні клопотання, мотивуючи це тим, що позивач та його адвокат були належним чином повідомлені про дату і час розгляду справи безпосередньо під час судового засідання, яке відбулося 22 серпня 2019 року.

Позивач, вважаючи, що порушено його право на захист, подав клопотання про відвід колегії суддів.

Суд дійшов висновку про необґрунтованість заявленого відводу, зупинив провадження у справі до вирішення питання про відвід суддею, котрий не входить до складу колегії суддів, що розглядає справу. Питання буде вирішено протягом двох днів.

Про дату і час наступного судового засідання в цій справі буде повідомлено додатково.

З рішеннями у справі № 826/7320/17 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Фото 5 канал



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.