​Солом‘янський суд столиці призначив покарання раніше судимим чоловікам за скоєння розбійного нападу

Подія трапилась навесні 2018 року. Під час патрулювання території залізничного вокзалу до правоохоронців звернувся чоловік та розповів, що на нього напали невідомі. Потерпілий зазначив, що вони бризнули йому балончиком в очі, а потім відібрали мобільні телефони, банківські картки та гроші, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Відпрацьовуючи отриману інформацію, неподалік від місця скоєння злочину поліцейські помітили чоловіків, схожих за прикметами на підозрюваних. Незнайомців зупинили для перевірки та у ході поверхневого огляду виявили у них особисті речі заявника.

Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились уродженець іншої країни, раніше судимий за крадіжки, грабежі та хуліганські дії, мешканець Полтавщини, раніше судимий за крадіжки, а також мешканець Київщини, який притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та шахрайство.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві фігурантів за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, засудили до семи років та шести місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото з мережі Інтернет



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.