​Печерський суд зобов'язав Офіс генпрокурора розслідувати поїздку Медведчука та інших депутатів ОПЗЖ у росію як держзраду

Печерський районний суд Києва зобов'язав Офіс генерального прокурора відкрити кримінальне провадження за фактом державної зради у зв'язку з поїздкою 6 депутатів Верховної Ради від фракції «Опозиційна платформа - За життя» у березні цього року у москву (росія). Про це йдеться у матеріалах суду, повідомляє lb.ua.


Згідно з матеріалами, один з депутатів Ради подав заяву в Офіс генерального прокурора, в якій просив розслідувати кримінальний злочин за ст. 111 Кримінального кодексу (державна зрада) у зв'язку з поїздкою 10 березня в москву на переговори з депутатами державної думи російської федерації щодо врегулювання конфлікту на Донбасі депутатів Ради Віктора Медведчука, Вадима Рабіновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової, де вони провели зустріч з членами держдуми.

При цьому, Офіс генпрокурора не вніс дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У зв'язку з цим, депутат Ради подав позов до суду, який зобов'язав Офіс генпрокурора порушити кримінальне провадження за вказаним фактом.

Як відомо, глава політради ОПЗЖ, народний депутат України Віктор Медведчук 10 березня у москві провів зустріч з президентом російської федерації володимиром путіним і главою Держдуми В'ячеславом Володіним.

Перед цим делегація ОПЗЖ у складі Віктора Медведчука, Вадима Рабіновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової провела зустріч з членами держдуми російської федерації.

Фото zagittya.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.