​Вищий антикорсуд відмовив у примусовому приводі глави ОАСК Вовка

Вищий антикорупційний суд відмовив у примусовому приводі на судове засідання глави Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка. У прес-службі поки не можуть розкрити мотивації рішення та інших деталей засідання через те, що повний текст рішення буде опубліковано завтра. Про це повідомили LIGA.net у прес-службі суду.


У той же час Суспільне пише, що прокурори клопотали про примусовий привід, тому що глава ОАСК відмовлявся від повісток та ігнорував попередні засідання. Зокрема, на засіданні показували відео, як слідчі намагалися вручити Вовку повістку.

Однак суд відмовив у задоволенні клопотання, пише видання. Також повідомляється, що Вовк і його адвокат на засідання не з'явилися, наступне засідання заплановане на 12 січня.

Як повідомлялося раніше, 17 липня 2020 року НАБУ повідомило про вручення підозри голові ОАСК Вовку і ще низці його колег. За версією слідства, вони діяли в рамках злочинної організації для захоплення держвлади. НАБУ опублікувало записи телефонних розмов з матеріалів справи.



20 серпня ВРП відмовився відсторонити Вовка від виконання службових обов'язків. Рада вважає, що в матеріалах справи «немає доказів належного вручення підозри» Вовку - і тому суддя не перебуває в статусі підозрюваного.

12 жовтня Печерський суд зобов'язав Офіс генпрокурора виключити з реєстру досудових розслідувань дані про вручення підозри Вовку.

3 листопада НАБУ оголосило Вовка у розшук.

24 грудня детективи вручили повістку в суд Вовку, який втікав від них.

Павло Вовк. Фото з особистої Facebook-сторінки судді



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.