Силовики не пускають народних депутатів від БЮТ до зали судових засідань

Юлія Тимошенко заявляє, що до зали Печерського районного суду, де проходить судове засідання з розгляду її справи, не допускають народних депутатів від фракції "БЮТ-"Батьківщина".

"Я хочу зараз зазначити, що знаю з повідомлень, які я отримую, що жорстоко побили народних депутатів, які захищали мої права в цьому суді, які заявляли протест проти незаконних дій головуючого. Зараз всіх депутатів і людей, які зараз збираються біля приміщення Печерського суду, не допускають в Печерський суд, не допускають до зали засідань і, по суті, силою зараз ОМОН і "Грифон" не допускають людей в залу, перешкоджаючи їм бути свідками цього судового фарсу", - сказала Юлія Тимошенко у судовому засіданні.

Як відомо, сьогодні під час спроби Юлії Тимошенко заявити відвід головуючому судді через те, що він позбавив її повноцінного захисту, Родіон Кірєєв грубо перебив її, спровокувавши тим самим позаштатну ситуацію. Народні депутати від фракції БЮТ-"Батьківщина" почали гукати "Ганьба!". Після цього суддя наказав вивести з зали судових засідань народних депутатів, які нібито порушують порядок в залі, і, оголосивши технічну перерву, залишив залу. Одразу після цього до зали увірвався загін спецпідрозділу МВС "Грифон", представники якого почали грубо виштовхувати з зали присутніх народних депутатів, ламаючи при цьому меблі і штовхаючи всіх, хто їм заважав. Постраждали і представники ЗМІ, з-під яких буквально висмикували лави, на яких стояли журналісти.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.