В Україні створено рух опору диктатурі Московського патріархату

vladimirУ Чергові Всеукраїнські збори православної громадськості України, котрі відбулись в понеділок, в Києві, засвідчили, що в стінах УПЦ МП точиться справжня жорстока війна за керівництво церквою.

Зважаючи на стан здоров’я Митрополита Володимира, постійні агресивні заяви з боку московських поплічників Кирила про його «недієздатність» є прямим доказом того, що проросійські церковники хочуть будь-яким способом усунути його від управління УПЦ МП та таким чином позбавити церкву її незалежного статусу. Виглядає так, що Митрополит Володимир став для цих московських попів справжньою перешкодою у їхньому плані підкорення УПЦ. От вони і «бісяться», по-іншому й не скажеш, бо як ще розтлумачити зовсім не духовні заяви делегатів промосковських братств, де вони розкритикували прагнення Митрополита Володимира до незалежності від Російської православної церкви. На їхню думку, Митрополит Володимир хворий до такої міри, що вже не здатний самостійно приймати рішення, він повинен «підпорядковуватись рішенням синоду під керівництвом митрополита Агафангела». Так, зокрема голова громадської організації «Народний собор України» Ігор Друзь заявив, що Митрополит Володимир особисто очолює автокефальне лобі в УПЦ МП, а його дії вводять вірних церкви «в заціпеніння».

Як заявив голова ВК «Наступ» Р. Секела, правильніше буде сказати, що дії Митрополита, котрий 20 років підтримував нестабільний церковний мир, швидше – вводять в заціпеніння саме проросійських прислужників Кирила, яким ніяк не вдається здійснити свої плани в Україні, а тверда позиція очільника УПЦ МП змушує їх постійно віднаходити більш вишукані спроби перевороту в церкві.

Також Р. Секела повідомив: «На засіданні правління ВК «Наступ» було засновано громадський рух опору диктатурі Московського патріархату в Україні. Ми не дозволимо Кирилу здійснювати план російських спецслужб по захопленню влади в Україні під назвою «Русский мир». Ми повинні захистити українську православну церкву та її митрополита, захистити її парафіян і тим самим захистити Україну».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.