Народ України: імпічмент Януковичу та притягнення його до кримінальної відповідальності

yan konstit

 
За два роки свого царювання Янукович не виконав покладених на нього зобов’язань гаранта Конституції. Конституція увесь час паплюжилась і перекручувалась членами партії, представником якої він є. Ця особа узурпувала владу, перетворила Конституційний суд України – на кишеньковий пристрій, що виконує забаганки узурпатора.


Зважаючи на конституційний переворот, який було вчинено безпосередньо за участі суддів Конституційного суду України та за їхньої підтримки, треба наголосити, що Янукович не є легітимним президентом країни. Тож народ, який за п’ятою статтею Конституції України є єдиним джерелом влади, має право вимагати імпічменту Януковича.

Також Янукович звинувачується у повній безвідповідальності  щодо обійманої посади: за час його каденції третина актів, які провладною партією називаються законами, були прийняті без належної юридичної експертизи. Багато таких актів не проходили експертизи Головного юридичного управління ВР, а тому не відповідають прийнятим юридичним нормам, а інколи - суперечать міжнародним нормам права. Якщо підняти деякі акти, що були підписані Януковичем і які випадково проходили повз спеціалістів Головного юридичного управління ВР, то можна дізнатись, що юристи рекомендували їх або істотно доопрацювати, або – відхилити. Незважаючи на такі поради, ці акти були підписані Януковичем.

Все вищеперераховане доводить, що Янукович ігнорує законодавство, Верховенство права та міжнародні норми юриспруденції. А особа, яка не дотримується закону і не поважає його, мусить нести кримінальну відповідальність за свої дії. Янукович довів, що він переконаний, що саме він, а не народ (всупереч Конституції) є джерелом влади, а отже самостійно може продукувати правила гри, які називає законами і за якими змушує жити суспільство, спираючись на механізми примусу: прокуратуру, міліцію, суди.

Янукович започаткував в Україні вибіркове правосуддя, переслідування політичних опонентів та підтримку олігархічних груп, які під будь-якими приводами розкрадають бюджет держави. За каденції Януковича олігархічні приватні структури не лише отримували бюджетні дотації, а й преференції у вигляді прощення боргів перед ЖКХ, тоді як громадянам, що не отримують вчасно заробітну плату, перед якими держава має багатомільярдний борг і яких не може забезпечити роботою, ввели пеню за невчасну сплату за послуги ЖКХ.

Усі дії Януковича направлені на особисте збагачення та допомогу стати мільйонерами власних синів, що немає жодного відношення до збагачення країни. Ігнорування прав громадян, а також невиконання взятих на себе зобов’язань, доводить, що Янукович або повинен подати у відставку, або народ має право вимагати його імпічменту.

Узурпація влади, перетворення України на тоталітарну державу, у якій головним принципом законності є «так хоче Янукович», змусили міжнародну спільноту відвернутись від України. Останні дії Януковича, що направлені на розкол країни, на знищення української мови, як державної, доводять, що Янукович готує країну для здачі іншій державі.

Згідно зі ст. 10, р. 1 Конституції України «державною мовою в Україні є українська мова. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України, сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Саме державна мова уособлює націю та дозволяє розвивати патріотизм і любов до Батьківщини».

Янукович, підписавши  антиконституційний закон про мови, вкотре довів: України, як незалежної держави, для нього не існує.

Народ України, який хоче бути незалежним, має право вимагати відсторонення від влади особи, яка взяла за мету знищення незалежності країни, та притягти Януковича до кримінальної відповідальності.

Ліна ТИХА, спеціально для журналу «Конфлікти і закони»



Коментарі

  -8 #1 ded 9 авг. 2012 г., 10:50:23
ТАКАЯ ХОРОША ФАМИЛИЯ, ТИХА!!! Так что же ты шумишь. Даже украинцев выступающих против Януковича совсем немного, а народ выбрал его большинством в президенты. Так что говори от своего имени. ТЫ ЕЩЁ НЕ НАРОД!!! Имей совесть...
  -8 #2 Ю Козлов 9 авг. 2012 г., 10:55:06
Прочитал статью, ощущение дешовой заказухи журналисту неудачнику. а заказуха, тех. кому Украина , как расцветающая страна, косточкой поперек горла.
  +3 #3 iehf 9 авг. 2012 г., 10:55:48
[quote name="ded"]ТАКАЯ ХОРОША ФАМИЛИЯ, ТИХА!!! Так что же ты шумишь. Даже украинцев выступающих против Януковича совсем немного, а народ выбрал его большинством в президенты. Так что говори от своего имени. ТЫ ЕЩЁ НЕ НАРОД!!! Имей совесть...[/quote]
Дед, ты че не в Украине живешь? Ты не видел как Раду афганцы штурмовали? или не видел податкового майдана? Ты че, троль врешь людям? пшел от сюда
  +4 #4 iehf 9 авг. 2012 г., 11:06:07
"расцветающая... косточка поперек горла" - этм все и сказано :lol:
  +0 #5 Катерина Маслова 9 авг. 2012 г., 16:05:13
[quote name="Ю Козлов"]Прочитал статью, ощущение дешовой заказухи журналисту неудачнику. а заказуха, тех. кому Украина , как расцветающая страна, косточкой поперек горла.[/quote]

Козлов, а поделитесь ещё впечатлениями от "процветания" и "расцветания". Может нюхнули чего-то? Как-то давно уже ненаучной фантастики не попадалось. А тут, глядь, козлов))).
  +1 #6 Ольга 10 авг. 2012 г., 07:29:42
Так всьо класно все цветьот, а чьо з газом , ПУТИН не дает, вопреки жополобзанию нашей власти. Путин поимел ВАС и вашу власть...
  +0 #7 Анатолий 11 авг. 2012 г., 16:24:15
ded, Авраам Линкольн, сказал: "Можно бесконечно долго обманывать одного человека, можно непродолжительное время обманывать большое количество людей, но нельзя постоянно обманывать всех". Сегодняшняя ситуация в Украине подтверждает эти слова. На начало июля 2012 г. рейтинг ВО "Батькивщина" опережает рейтинг ПР на 5%. У В.Ф. Януковича после 2,5 лет правления самый высокий уровень недоверия граждан Украины - 66%. Ещё ни один президент Украины не терял доверия граждан в таком темпе. Это, ded, факты, а не ваши "соображения".
  +0 #8 давайДоСвидания 14 авг. 2012 г., 18:26:44
Вся верхівка держави (Яник, Пахло, депутати, міністри) дбає лише про поповнення ОБЩАКА за рахунок податків, медицини (народ вимирє), освіти (дипломи купуються) , та житла викраденого у населення України.Йде подальша розбудова поліцейської держави. Інші теми - для зомбування, задурювання. Їх зупинить лише Майдан «Імпічмент презу без переговорів!!!»

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.