Слов'янськ готується до імітації референдуму

slav referendum

 
Влада з Києва зовсім не контролює ситуацію у Слов'янську. А сепаратисти діють за тим же принципом, що і Аксьонов у Криму: організувати імітацію референдуму, аби дати привід Путину для вторгнення на материк.


Наразі у Слов'янську триває підготовка до проведення референдуму, який заплановано на неділю 11 травня. До 6 травня будуть надруковані бюлетені. Також ведеться робота з формування територіальної виборчої комісії.

Владі терміново потрібно розібратись з цим прецедентом і не дозволити провадити будь-які подібні нюанси. Друкарні, які беруть такі замовлення, повинні бути попереджені, а їх господарі, якщо погоджуються друкувати бюлетені, як посібники сепаратизму, повинні бути арештовані.

Влада в Києві має знати, що як повідомив перший секретар компартії Слов'янська Анатолій Хмельовий, територіальна виборча комісія буде сформована до 3 травня. Сьогодні 15 кандидатур членів територіальної комісії будуть представлені ЦВК, яка знаходиться в м. Донецьку. До складу комісій увійдуть представники різних партій і громадських організацій. Також однією з вимог є наявність досвіду роботи у складі виборчої комісії.

Коли буде призначений голова територіальної комісії, почнеться формування дільничних виборчих комісій. Оплата представникам виборчих комісій буде здійснюватися за рахунок добровільних пожертв.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.