СБУ перекрила канал фінансування терористів на Донеччині

finansuvannya

 
Служба безпеки України у взаємодії з Державною службою фінансового моніторингу не допустила здійснення фінансової оборудки, яка передбачала перерахування донецькій фірмі великої суми коштів від комерційної структури Міністерства оборони Російської Федерації.


Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають «Конфлікти і закони».

«Головне управління благоустрою військ» (м. Москва) зі свого філіалу у м. Севастополі намагалось перерахувати через один з банків 100 млн. рублів (31, 94 млн. грн.) на рахунок фірми з ознаками фіктивності у м. Донецьк. Платіж здійснювався як передплата за неіснуючі будівельні роботи. Натомість, за отриманими оперативними даними, зазначені кошти мали бути використані для забезпечення незаконної діяльності терористичних груп на території України та проведення підривних акцій під час святкування Дня Перемоги.

Відповідно до ч. 1. ст. 17 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинних шляхом, або фінансуванню тероризму» незаконні банківські операції були вчасно призупинені. Банківські рахунки фіктивного донецького підприємства заблоковано.



Коментарі

  +0 #1 333 8 мая 2014 г., 18:10:23
УВАГА !!! Важлива інформація !!! Злодійський ОБЩАК Іванюшенко - "ЗАХІДІНКОМБАНК" фінансував "тітушок" в Київі, сепаротистів в Криму та продовжуе фінансувати сепаротистів на Півдні та Сході України. Нова труслива "влада" закривае очі на кримінальну діяльність цього ОБЩАКА. Іванюшенко домовился з "владою" щоб його "банк" не чипали. Така зрадницька "влада" не потрібна. Звертаюсь до Правого сектору, Самооборони, воїнів - Афганцям - чи довго буде злодійський ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" працювати на ВОРОГА ???
  +0 #2 Іван Ющук 8 мая 2014 г., 18:22:30
Закатований російськими шовіністами-колонізаторами луганчанин Валерій Володимирович Сало — голова районного осередку “Просвіти”. Їм (зокрема Путіну) потрібна Україна без українців. Отож іде зачистка спочатку в Донбасі -- створюються умови, несумісні з існуванням українців у цьому регіоні: терор, переслідування. Залишиться тільки п’ята колона росіян і зросійщених манкуртів -- підстава для приєднання території до Росії. Читайте на сайті: ushchuk.wordpress.com -- "Пізнаймо себе, українці" — “В «братніх» обіймах Москви”.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.