Путін дав армії 800 мільярдів і чекає війни

putin voyna

 

Президент Росії Володимир Путін збільшив військові витрати на 800 мільярдів і хоче війни. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив російський опозиціонер Борис Нємцов, повідомляють «Конфлікти і закони».

«Навіщо Росії визнавати вибори в ДНР і ЛНР, якщо вони проходять не за законом, прийнятим в Раді, а значить - прямо суперечать Мінським угодам? Під цими угодами стоїть, до речі, підпис Зурабова - представника Путіна. Визнають - отримають нові санкції, подальше падіння рубля та послаблення економіки. Єдине пояснення таким діям - це свідома ескалація конфлікту і використання ДНР і ЛНР для подальшої війни», - зазначив він.

«Це логічно - Путін збільшив військові витрати на 800 млрд і хоче війни», - додав Нємцов.

Як відомо, раніше в МЗС РФ заявили, що визнають результати «виборів» у «ЛНР» і «ДНР». У свою чергу світове співтовариство, представники США та Євросоюз закликали Росію не визнавати «виборів», проведених терористами.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.