Мер-сепаратист з «ЛНР» оформлює пенсію в Києві

shmalts

 
Міський голова Свердловська Луганської області Олександр Шмальц разом з дружиною поїхав до столиці оформляти пенсію. У столиці у свердловського градоначальника є нерухомість, де він і планує прописатися. Пенсія Шмальца перевищує 14 тисяч гривень, йдеться в повідомленні. В травні 2014 він через суд намагався її збільшити, повідомляє сайт «Інформатор».


Навесні поточного року Шмальц активно підтримував свердловських сепарпатистів, сприяв створенню загонів бойовиків, а також брав участь в проросійських мітингах в Свердловську.

Крім того, міський голова через Свердловський міськвідділ освіти зобов'язав місцевих директорів шкіл надати приміщення для проведення сепаратистського «референдуму» 11 травня.

Шмальц кілька разів обирався на пост мера міста від партії регіонів, перебуваючи на цій посаді близько 15 років. Ще у вересні він заявляв, що бойовики не заважають йому працювати мером міста: «Вони мене не чіпають. Вони займаються своєю справою, вони займаються охороною, кордони там, у них свої інтереси. До мене збройні люди не лізуть. Я займаюся містом, а їх не контролюю. Вони мене не чіпають, я їх не чіпаю».



Коментарі

  +1 #1 Силантий 20 нояб. 2014 г., 21:32:21
А чему удивляться ? У власти ворюги-предатели. Они всё продают путину лишь быон дал поворовать дальше и скрыться.... Оружие и деньги нам не дают именно по причине преступной коррумпированной и воровской власти ! Это говорят уже в глаза поцману и яцману!
  +1 #2 Воля 20 нояб. 2014 г., 21:34:44
Не смневаюсь. что это быдло будет сытно есть и пить и кричать :"путин приди!!!"
  +1 #3 Marta 20 нояб. 2014 г., 21:37:18
Да расстрелять или повесить гада.
  +1 #4 Перцович 20 нояб. 2014 г., 21:42:36
А каково это х..ра этот свинорылый будет кормиться из нашего бюджета? Его же сразу нужно было арестовать и посадить за решетку, а перед этим в бюджет выдавить из него немалые деньги! Так же поступить со всеми этими левочкиными, добкиными и прочей сволочью. Я вообще ничего не понимаю с нашими силовиками? Как это так? Видимо, дело идет к следующему майдану!
  +1 #5 укроп 20 нояб. 2014 г., 21:47:02
Левой рукой за ДНР , а пенсию от УКРАИНЫ!!!
  -1 #6 Нимчин Сергей 20 нояб. 2014 г., 21:52:54
Ну что я могу сказать МОЛОДЕЦ!!!! Так держать и тем кто ему эту пенсию переоформит!!! Как договариваться он знает ведь с ним договаривались :D

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.