Ворог повністю вибитий з Широкине, ліквідовано багато ворожої техніки - полк «Азов»

azov peremirya

 
У результаті важких боїв, що тривали з 05:00 ранку, ворог із населеного пункту Широкине повністю вибитий. Бійці полку «Азов» сьогодні проявили надзвичайний героїзм, адже спочатку ситуація розвивалась аж ніяк не на нашу користь. Ця перемога дісталась надзвичайно великою ціною - п’ятдесят Героїв отримали поранення, повідомляє на своїй сторінці Фейсбук Батальйон спеціального призначення «Азов».


Троє поповнили відвічне небесне воїнство. Присутні значні втрати у техніці, але боєздатність підрозділу збереглася.

Сьогодні ворог у порівнянні з попередніми атаками відрізнився чіткістю дій і високим професіоналізмом. Відчувається поповнення колон техніки зі сторони російського кордону. Дуже оперативно та чітко працювала ворожа артилерія. Додамо, що артилерія полку «Азов» та ЗСУ показала себе ще краще: під Безіменним знищено склад з боєприпасами терористів, ліквідовано досить багато ворожої техніки.

Можемо констатувати факт, що в результаті сьогоднішніх боїв, російські війська на південному фронті розбиті.

Андрій Білецький щойно оголосив про призупинення наступальної операції на сході у зв’язку з перемир’ям. Варто зазначити, що нелегко йому далося це рішення, адже перед нами - розбита ворожа армія, яка наразі нездатна на спротив.

Інформація за станом на 1:00 за київським часом.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.