Міжнародний фонд Івана Франка оголошує про початок конкурсу на кращий ескіз знаку лауреата Міжнародної премії імені Івана Франка

fond franka

 
До участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі, чиї роботи надійшли на електронну адресу Фонду ([email protected]) з поміткою «ескіз» в період з 15 лютого по 15 березня 2016 року включно.


Як проінформував директор Фонду Ігор Курус, для учасників конкурсу встановлюється 3 премії. Призовий фонд становить 10,0 тисяч гривень -це 1-а премія; 2-а премія — 5,0 тис.грн.; 3-я премія — 3,0 тис.грн.

«Нагрудний знак та фігурна колодки мають відображати українську традицію фалеристики, а окремі елементи (орнамент, кеглі, фон) – приналежність до наукової творчості Івана Франка, часу та місця його життєдіяльності», -зауважив Ігор Курус.

У свою чергу, Голова Правління Фонду, внук Івана Франка Роланд Франко висловив сподівання, що Премія займе достойне місце у міжнародній спільноті, а знак Лауреата Премії будуть носити провідні науковці світу у галузі суспільно-гуманітарних наук та україністики.

Детальна інформація про конкурс, а також вимоги до ескізу знаку містяться на сайті Міжнародного фонду Івана Франка за посиланням www.frankoprize.com.ua.

Нагадаємо, Міжнародний фонд Івана Франка – недержавна благодійна організація. Діяльність Фонду спрямована на підтримку розвитку україніки та суспільних наук, просування та популяризацію наукового та творчого доробку Івана Франка. Першочерговим і основним завданням Фонду є заснування та реалізація Міжнародної Премії Івана Франка та сприяння її світовому визнанню. Премія започаткована Міжнародним фондом І. Франка, який було створено у червні 2015 року за ініціативи внука Великого Каменяра – Роланда Франка. Наукові роботи на здобуття премії приймаються з 1 лютого по 1 квітня 2016 року.

Прес-служба Міжнародного фонду Івана Франка



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.