Касько подав у відставку і назвав ГПУ мертвим органом, у незалежність якого ніхто не вірить

kasko vidstavka1

 
Заступник Генпрокурора Віталій Касько заявив, що подає у відставку. Таку заяву він зробив на брифінгу в понеділок у Києві, повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук Євромайдан.


«Я прийняв рішення звільнитися з органів прокуратури, ось мій рапорт, написаний сьогоднішнім числом, - зазначив Віталій Касько. - Відразу після цієї конференції я подам рапорт на звільнення», - сказав він.

Касько не виключив, що після його відставки ГПУ може розвалити справи «діамантових прокурорів».

«Останньою краплею став черговий перерозподіл роботи ГПУ, Шокін забрав у мене всі функції і інструменти вести справи, над якими починала працювати наша команда, в тому числі щодо «діамантових» прокурорів», - додав він.

Він повідомив, що радився про своє рішення, і партнери закордоном визнали, що іншого шляху немає.

«ГПУ - це мертвий орган, у незалежність якого ніхто не вірить», - зазначив він.

Касько додав, що планує займатися в подальшому адвокатурою.

Він додав, що не хотів би озвучувати за інших, чи йтиме у відставку хтось з його колег.

kasko vidstavka2

У самому рапорті, зокрема, йдеться, що керівництво прокуратури перетворило ГПУ на орган, де панує корупція і кругова порука, і будь-яка справа змінити цей стан відразу переслідується.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.