Львівський УДАР: Обстріл з гранатомета помешкання мера Львова Андрія Садового засвідчує – війна точиться по всій Україні

sad1

 
Обстріл будинку та спроба замаху на міського голову Львова, міста, яке знаходиться за тисячу кілометрів від епіцентру бойових дій, може означати лише одне: злочинці, що тероризують Схід, намагаються посіяти жах війни по всій Україні. Про це йдеться у заяві Львівського «УДАРу», повідомляють «Конфлікти і закони».


«Злочинці добре ознайомлені з технологією тотального терору та залякування – про це свідчить вся історія війни новітнього керівництва сусідньої держави з власним народом. Через підриви будинків, викрадення та вбивства власних громадян, тотальні зачистки цілих сіл та міст – такими нелюдськими способами диктатор Путін утримує владу в себе в країні», - вважають у Львіському «УДАРі».

У партії заявляють, що нічна подія, під час якої було обстріляно з гранатомета помешкання мера Львова Андрія Садового, засвідчила – війна точиться по всій Україні, і ніхто не зможе залишитись осторонь. «Цим нападом ворог хоче залякати львів’ян. Наше місто, наш край з самого початку російської агресії зайняло активну патріотичну позицію. Тож не дивно, що об’єктом залякування було обрано будинок міського голови Львова», - наголошують «ударівці» Львова.

«Ми висловлюємо свою підтримку родині Андрія Садового, закликаємо правоохоронців якнайретельніше розслідувати цей злочин, який, безсумнівно, має кваліфікуватись як терористичний акт. Цей випадок є тестом для усіх нас – для правоохоронців, для влади, і перш за все – для громади міста. Сьогодні, як ніколи нам, потрібна єдність. Ворогу не вдасться залякати львів’ян!», - йдеться у заяві Львівського «УДАРу».
 

sad2
Снаряд влучив у кут мансарди. Фото espreso.tv



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.