«Мирний хід» нагадує гуманітарні вантажі Росії - Роксоляна Хмара

rorsolyana hmara

 
Роксоляна Хмара, дружина політв`язня совєцького режиму Степана Хмари, висловила свою думку про московську ходу:


Дорогі друзі, я довго думала з того приводу, що ж, насправді, нам робити з тією «мирною» ходою?! Бо присутні дві думки, одна: ігнорувати, хай собі йдуть і моляться, щоб не створити картинки для ворожих ЗМІ та путіна; інша: не впустити їх до Києва, як зробила передова Бориспільська міська Рада! І сьогодні я остаточно переконана ,дорогі мої друзі, що не можна допустити такого приниження киян, щоб без жодного спротиву, цей так званий «молебень за русскій мір» спокійнісінько прийшов аж до Києва.

Тому висловлю чисто моральні аргументи: по-перше, як вже висловився Архієпископ УГКЦ і воістину великий Чоловік Любомир Гузар, щось «цинічнішого і хитрішого, за цей «молебен» годі й уявити». Бо, спочатку благословити сепарів і московитів на війну, допомагати їм всіма силами, а потім іти і начебто « молитися за мир» саме в Києві - це справді достойно послідовників москви і фсб. Бо ж ми пам’ятаємо Майдан, де у нашій святині Лаврі годували і озброювали тітушок, що потім відрізали голови людям?! А Крим і Донбас, де спочатку з’явилися «сестри і брати» з російських церков з « ісцеляющою» іконою «Дари волхвів» на чолі з Гіркіним, а потім вже йшли танки і гради?!

Цей «мирний хід» мені нагадує ті «гуманітарні вантажі» у білих фурах, які москва надсилала начебто на допомогу мирному населенню Донбасу, а насправді з амуніцією для своїх бандитів.

Ні, друзі! Даруйте! Ну не можу я змиритися з тим, що ця лицемірна, багатоголова гідра, з чорною душею і підлими намірами, під виглядом «молебеню української православної церкви за мир», без жодного спротиву майданівців, буде сунутися вулицями мого улюбленого міста, йти, попри святі місця, оскверняти Майдан, де полягли Герої Небесної Сотні, і потім лицемірно молитися за «русскій мір» на нашій Володимирській гірці! Тому сьогодні вирушаю на Бориспільський блок-пост, де вже отаборилися вільні і сміливі люди - українські націоналісти, на чолі з Миколою Коханівським, які не бояться жодних звинувачень, а лише Бога і власної совісті, і закликаю киян прийти сюди, або на Житомирську трасу (всі адреси і телефони координаторів вказані у Фейсбуці на сторінці «Добровольчого руху ОУНБ, а ось тел. відповідальних осіб:

-керівник Штабу оборони Києва - друг «Скиба» (067) 297-64-75;

- комендант наметового містечка на Житомирській трасі - друг «Бек» (098) 599-47-60;

- комендант наметового містечка біля Борисполя - друг «Ярий» (063) 122-22-70, (067) 501-41-11;

- заступник коменданта - друг «Сміливий» (097) 163-17-58.

Можливо, ми і не зможемо відвернути це приниження для українців і киян, цей брехливо-лицемірний молебень, з подальшими провокаціями на вулицях стольного граду, але моя совість буде спокійною, бо я вчинила так, як відчувало моє серце! Можливо, влада і скрутить нас усіх в баранячий ріг, але, якщо нас там буде БАГАТО, то ніхто і ніколи нас НЕ ЗДОЛАЄ!

Роксоляна Хмара, oun.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.