​Віта Заверуха передала листа на волю

Лист Віти, написаний на побаченні, в неї температура до 38, з лікування - взяли кров з пальця:


«В Чому я винна?

Я винна багато в чому. Але точно не в тому, що пропонує прокуратура в матеріалах кримінального провадження, яке інкримінують проти мене. Сидіти в тюрмі важко. Особливо знаючи свою невинність. Так, я знаю, що рано чи пізно я стану вільною, я доведу свою правоту. Але я вже втратила більш, ніж півтора року свого життя.

За що мене карають?

В 17 років я пішла захищати Україну. Зараз під її іменем мене катують. Цікаво, якщо ВОНИ доб’ються свого, мене будуть ховати як воїна АТО, з почестями, чи як зека, десь зарити та забути?

Мені зараз 20 років. З 18 я сиджу в тюрмі. Я в тюрмі стала дорослою. В такому віці всі дівчата думають про те, що вдягнути на побачення, щоб сподобатися хлопцеві, а я - що одягнути, щоб не замерзнути в автозаку. За що це мені?

За те, що, коли в Києві, під час вбивства поліцейських, я мирно спала в батьків у Вінниці? Яких до того не бачила декілька місяців, так як весь час перебувала в АТО. За теракт, якого навіть не було?

Хочете вибачень? Я не буду просити пробачення в тому, чого не скоїла. Так, мені жаль тих людей, які загинули в наслідок цього злочину. І Моргана, і поліцейських. У них у всіх були сім’ї, життя. Я співчуваю їх рідним. Мені прикро за те, що я не можу повернути час назад. Але й вернути назад – щоб я вдіяла, не знаючи НІ ПРО ЩО? Так що, вибачте мене за те, що не знала. Вибачте за те, що намагалась відстояти свою позицію образою до Вас. У всіх нас здають нерви.

Бажаю всім волі. І, надіюсь, що ви допоможете здобути мені мою волю.

Віта Заверуха»

Опублікував Дмитро Біловчук, facebook.com

Віта Заверуха. Фото vlasno.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.