​Кому служить Пенсійний фонд?

Служить, як і суди, виключно владі, а не ЗАКОНУ, і служитиме доти, доки не повернуто народу право обирати три НЕЗАЛЕЖНІ гілки влади, перетворених конституційними крутіями у кастровані (без згадки про «незалежні» ) такі собі сирітські «три гілки»...


Слово «незалежні» не випадково викинули з тексту основного закону, викинули всупереч всім європейським конституціям, прийнятим на основі революційного вчення Джона Локка і Шарля Монтескьє, чим скористались свого часу Піванічноамериканські Сполучені Штати і революційна Франція 18 сторіччя, викинули за мовчазною згодою або байдужостю суспільства, щоб залигати решту двох «гілок» і припнути до владного ярма, а нам як заціпило… Кобзар: «…А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби, німії подлії раби!»

Правда, зробили ще й конституційну вивіску у формі 5 статті, яка на словах проголосила народ єдиним сувереном влади, забравши у нього права на вибори виконавчої і судової гілок влади, щоб ми, дурні, тішились, як, для прикладу, якщо над трупарнею вивісити напис «Будинок відпочинку».

Сьогорічний Пенсійний фонд повністю поповнений аж по саму зав’язку.

Перемога!

Може, за рахунок олігархів? Можливо, ухвалили закон про заборону тримати українські гроші будь-де за кордоном, а тільки в Україні? (що зроблено в Ізраілі, і де за його порушення якимось крутієм-міністром кнесет вигнав хитрого єврея за межі парламенту і уряду).

Та ні, не будьте наївними! У нас таких хитрунів не то що в тому маленькому за розмірами Ізраїлі! Перегляньте лише списки народніх депутатів. У нас вони - могутня рушійна сила суспільства, а Закон про пенсійне обкладання - базова надбудова підйому української економіки! А органом виконання - Пенсійний фонд із запопадливими чиновниками, які, обдираючи пенсіонера, вважають, що служать Україні.

Чиновник Пенсійного фонду розуміє лише слово «взяти!»

І бере!

А відділи соціального захисту?

Схвалюють, щоб утриматись на роботі!

Принцип один: раз отримуєш якісь гроші «фінансового сприяння», бодай одну гривню, – давай 15% з твоєї пенсії, як казали пірати: гроші – на бочку! Бо Пенсійний фонд потребує допомоги, вже он скоро не лише його, а й всю Україну пустять на жебри ті, хто набиває доларами власні кишені з почесним званням «народній депутат». Тому-то вся надія на оті рятівні пенсійні 15%!

Машина обдирання пенсіонера в Україні – найкраща у світі!

Як би не крутився пенсіонер, щоб покращити свій жебрацький стан, куди його загнали партійні обранці (чому ми кажемо «народні обранці», коли обираємо не конкретних людей, а назви партій?) – дорога йому одна за новелою Стефаника: «Паняй до ями!»

Проте, трапляються для Пенсійного фонду і непередбачені прикрі випадки. «Прикрі» в тому сенсі, що знаходяться занудливі пенсіонери, які починають, як казали за радянських часів чиновники тоталітарного режиму, «качати права». І «качають», вдаючись до цілком непристойних, з точки зору чиновника, методів: «заглядають до законів»!

Показовий випадок трапився з автором цієї статті, який обіймає посаду голови громадської організації «Печерське районне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів» (неофіційно - «державники», щоб не плутали їх з «борцями за народне щастя» - комуністами). Але треба сказати задля справедливості: «показовий випадок», щоб не сказати, «сороміцький», випав не на долю ветерана, а якраз на чиновника запопадливого Пенсійного фонду, мета якого – не захищати права ветеранів відповідно до закону, а, як кажуть на Заході, «стригти купони». Спитаєте – як стрижуть?

А от як! Наголо!

Автор цієї статті з 2007 року обіймає посаду голови громадської організації та ще й отримує «фінансове сприяння» досить нерегулярно з попередженням працівників податкової інспекції: запам’ятайте раз і назавжди – це не зарплата, а саме «фінансове сприяння». Це - за організацію роботи, за пошуки бухгалтера, посаду якого за смішні гроші ніхто не хоче обійняти, за зарядку картриджів і купівлю паперу, бо вже так дофінансувались, що вистачає грошей лише на комуністичних пенсіонерів, яким надано не знати для чого п’ять офісів (!) в Печерському районі і 149400 грн річно «фінансового сприяння», в протилежність ветеранам-державникам із «сприянням» на рік лише в 41400 грн. і з одним офісом. (Вистачає лишень на «сприяння» голови та бухгалтера і то – неповно.) Це майже в чотири рази менше, ніж «борцям за комуністичне майбуття»! Так на часі наспіла « декомунізація по-комуністичному». Як бачимо, пам’ятники вождю більшовиків поскидали, але справа обдирання народу задля комуністичних «сіяючих вершин» живе!

І все-таки: чому саме «сприяння», а не «зарплата»?

Дуже просто: зарплату потрібно платити щомісячно ще й нести відповідальність за її затримку, а «сприяти» можна сьогодні, а взавтра і післявзавтра – як біг дасть! І то так гарно влаштувався чиновник Пенсійного фонду, що ти його макогоном у ступі не влучиш: дає тобі як «сприяння», а забирає податки, як із «зарплати»! От так і поповнився фонд Пенсійного фонду одним махом на 5964,54 грн з однієї тільки людини, автора пропонованої статті, а їх он – тих пенсіонерів - стілько милостію Пенсійного фонду стоїть і кліпає очима!.. І то дарма, що недолугуватий Закон про оподаткування пенсій набрав чинності з 1 квітня 2015 року, деруть з року, з якого тільки забажається. Фонд все-таки! А якщо тобі і справді кортить довідатись, з якого часу на тебе впала рука народніх депутатів, тобі у відповідь шлють саму лишень інструкцію, а дату залишають тихесенько у себе. Ба більше: цитують і ту частину інструкції, яку б, коли були розумнішими, приховали б, а так самі себе дурнями на позір людський виставляють!

«…документами, які підтверджують, що особа не працює, є трудова книжка, індивідуальні відомості про застраховану особу…» А тепер додамо від себе: Кодекс законів про працю забороняє допускати до роботи робітника без укладання трудової угоди, наказу із записом в трудовій книжці, наявності зарплати, графіку роботи, робочого місця, а якщо ветеран весь свій час провадить вдома, а не на «роботі», то яким же треба бути, м’яко кажучи, невігласом, щоб вважати його «працюючою особою» без будь-якого наказу, без трудової угоди і всього зазначеного законодавством!

Час широкої кампанії полювання на ветерана із кличем «тримай його!», започаткований Центральним управлінням під «водітельством» Н.І Поротнікової від 08.08 16 р. разом з Оболонським відділенням Пенсійного фонду і суду Оболонського району аж до капітуляції Пенсійного фонду в особі заступника начальника головного управління С.А.Глущенка 10.02.17 року складає трохи більше півроку: «Центральному об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України повідомляємо про відсутність підстав проводити утримання з пенсії заявника згідно з Вашим рішенням. Утримані з пенсії кошти повернути».

І це після 15 різноманітних листів-відповідей Пенсійного фонду та його відділень з виправдовуванням власних незаконних діянь!

Чи переживуть зазначену подію служителі ПФ і Феміди Оболонського району? Переживуть. Не першина.

Тільки б не вважали повернення грошей ветерану поразкою працівників такого важливого для країни фонду ,бо перемога Закону є перемогою всіх, включно із Пенсійним фондом!

Поверніть лише Ради у місті Києві і віддайте їм вкрадені чиновниками права формувати державні структури, а виборцям – права на обрання суддів, щоб із холуйського конгломерату постали люди на державній службі з волі народу, а не послужливого чиновництва, щоб, нарешті, прийнята Національними Установчими зборами Конституція стала основою державного будівництва України, а не полем діяльності обмеженого кола «фахівців».

Олесь ГРИБ

Фото rbc.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.