партія регіонів повстає з могил

Партія регіонів знову повстає з могил завдяки ахметову та голові Донеччини павлу жебрівському. Знову приходять «нові та молоді кадри» на стратегічно важливі посади до Донецької обласної адміністрації https://ord-ua.com/…/prezidentskij-gambit-pavla-zhebrivsko…/.


Почати хоча б з нинішньої начальниці обласного управління молоді та спорту лілії золкіної, яка декілька років тому навмисно та з захватом роздавала молоді жилетки та футболки з символікою януковича. Про те знає мабуть пів України. Та те, що вона регулярно їздить із Краматорська до Донецька начебто поливати квіти, чомусь нікого не дивує. Навіть те, що її краща подруга - неадекватна прихильниця руського миру та людина, яка має вплив на ЗМІ ОРДЛО, тетяна мармазова (екс-віце-прем'єр-міністр освіти і науки днр).

Золкіна довгі роки очолювала в Донецьку міський відділ молоді, та її робота, мабуть, й посприяла вихованню сотень «пацанчиків», що вбивають наших хлопців, або байдужих донеччан з позицією «мы за мир и какая нам разница в какой стране жить, ведь главное, чтобы была работа».

Так ось, злі язики кажуть, що зібралася начальниця обласного управління молоді на пенсію, та замість неї просувають… Здогадайтеся, кого? Молоду протеже ріната ахметова – Дарію Сергіївну Солдатову (Панасенко), яка до 2014 року була керівником осередку «молодих регіонів» Авдіївки та з радістю організовувала мітинги на підтримку віті януковича.

Дівчинка залюбки фотографується навпроти московского кремля в той час, коли наші українці гинуть на війні (фото за 27 жовтня 2015 року вражає своєю цинічністю). А 1 лютого, під час обстрілу Авдіївки, Дарія на своїй сторінці у фейсбуці дає поради від самого «знатока конфликта братских народов» мільярдера та почесного члена партії регіонів з Донецька бориса колесникова.

Зазначу також, що її сторінку в соцмережах читає чисельна аудиторія молоді, яка ідеологічно «виховується» завдяки таким статтям. А як вам публікація посту на сторінці Дарії від терориста руслана мармазова або олександра вілкула?.. А її фото з відомим федерастом, екс-секретарем Донецької міськради сергієм богачовим, який взимку 2014-го керував тітушками, що нападали на активістів Донецького Євромайдану?..

Не зайвим буде нагадати, що влітку 2015-го прокуратурою було розпочате кримінальне провадження за фактами участі, в тому числі богачова, в діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка», сприяння її діяльності і проявам сепаратизму за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 258-3 Кримінального кодексу України.

Дарія Солдатова (Панасенко) нещодавно переїхала з Авдіївки до Краматорська та вже готова активно «виховувати» молодь Донеччини. До речі, в Авдіївці Дарія працювала начальником міського відділу сім'ї, молоді та спорту. А ще раніше - «масовиком-затійником» на ахметівському Авдіївському коксохімі.

Ура, товарищі! Побудуємо Україну разом?..

Артем Фурманюк, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Артема Фурманюка



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.