​Арештовано молдовське судно, на якому незаконно переправляли моряків через закриті пункти пропуску до Криму

8 червня 2017 року на виконання рішення слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси арештовано судно «Bospor» під прапором Молдови, яке незаконно переправляло моряків через закриті пункти пропуску державного кордону на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим

Вказані слідчі дії проведено в рамках кримінального провадження, процесуальне керівництво у якому здійснюється прокуратурою Автономної Республіки Крим, розпочатого за фактом незаконної діяльності організованої групи, яка протягом 2015-2017 років з використанням суден закордонного прямування переправили через кордон майже 100 мешканців Одеської та Херсонської областей.

Також власник судна, який знаходиться за кордоном України, знаючи, що правоохоронці шукають це судно, намагався його продати, проте не встиг.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополь.

Попередня сума оцінки арештованого майна складає близько 44,5 млн грн. Слідчі дії тривають.

Фото прес-служби АР Крим



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.