​ВМС США беруть участь у навчаннях Sea Breeze-2017 у Чорному морі

Два американські кораблі, приблизно 800 військових та підрозділ Морських котиків беруть участь у 17-х щорічних морських навчаннях Sea Breeze у Чорному морі. У навчаннях Sea Breeze-2017, які триватимуть 12 днів, задіяні військово-морські сили із 17 країн світу, передає «Голос Америки».


Як повідомляє командування ВМС США, Америку представляють крейсер Hue City та есмінець Carney, які прибули в порт Одеси в понеділок вранці.

«Наша подальша участь у таких багатонаціональних навчаннях є критично важливою для зміцнення наших тактичних та оперативних процедур для ведення спільних маневрів з нашими військово-морськими партнерами», - сказав капітан Ден Ґіллен, командир крейсера Hue City.

Навчання проходять на фоні загострення напруженості між США та росією щодо Чорного моря. У відповідь на двотижневі навчання, як повідомляє російське агентство новин, за маневрами спостерігатиме Чорноморський флот росії звіддаля.

Протягом останніх місяців зафіксовано інциденти наближення російських літаків до американських кораблів та авіації.

Командування ВМС США повідомляє, що участь американських моряків у навчаннях Sea Breeze-2017 повністю зосереджується на будівництві та поліпшенні відносин з союзниками в регіоні.

«Ми будуємо сильні відносини тут, які є критично важливими для миру та стабільності регіону», - заявив командир Ґіллен.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.