​Обшуки в офісах медіа-холдингу ZIK вважають рейдерським захопленням

ZIK заявляє: правоохоронні органи прийшли з обшуками в офіс Інформагентства та телеканалу у Львові за адресою вул. Вороного, 3. Причиною обшуків є нібито слідчі дії у рамках справи про смертельну ДТП за участі автомобіля, який належить інвестору ZIKу Петру Димінському, та яка сталася 18 серпня поблизу Львова.


Хочемо зауважити, Петро Димінський був присутній у зазначеному приміщенні один раз – вісім років тому під час урочистого відкриття прес-центру ІА ZIK.

«Це вже виходить за межі й інакше, як рейдерським захопленням, названо бути не може. Робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка. Це просто політичне замовлення Авакова і Ко. Я не здивуюся, якщо наші глядачі завтра увімкнуть ZIK і нічого не побачать, мовляв, у зв’язку із ДТП мовлення каналу призупинено», – говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

До слова, наскільки нам відомо, обшуки відбулися не тільки в офісах інвестора, але й на старій базі футбольного клубу «Карпати», де зараз тренуються діти і де Димінський був три роки тому.

Джерело ZIK

Фото Телеканал ZIK



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.