​В аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали 11-річного сина Саакашвілі

Про це кілька годин тому на своїй сторінці Фейсбук повідомив Михайло Саакашвілі: «Дві години тому в аеропорту Бориспіль затримали мого 11-річного сина і співробітника грузинської служби державної охорони, який його супроводжував. Співробітник служби, що супроводжує мого сина, який летить до мене, знаходиться в офіційному відрядженні. У них всі документи в порядку, але дві години їх тримають в окремій кімнаті без пояснення причин. Їду в аеропорт з'ясовувати, що відбувається», - написав Михайло Саакашвілі.


Невдовзі він опублікував наступний пост: «Нарешті віддали через представника авіакомпанії, як ніби це не підліток, а якась бандероль. Але поки я там стояв, почув купу інших історій свавілля і порушення закону від кількох інших пасажирів, так що якщо б беззаконня стосувалося тільки мене, я б не так публічно відповідав.

Я випадково раніше повернувся до Києва і з запізненням, але все ж встиг в аеропорт, а якщо б я не приїхав, його б напевно в камері зберігання тримали!» - написав Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі також опублікував відео з аеропорту, в якому детально розповів про злочин влади проти його сина:


Фото з відеоролика ФБ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.