​Режим продовжує політичні репресії

Сьогодні в центрі Києва невідомі затримали грузинського добровольця АТО. Про це повідомив на своїй сторінці Фейсбук нардеп Юрій Дерев’янко.


«Щойно в центрі Києва невідомі затримали і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе.

Також сьогодні вранці невідомі викрали з квартири двох грузинських журналістів та охоронця. Режим продовжує політичні репресії!» - написав нардеп на своїй сторінці, де від також виклав відео захоплення добровольця.


На своїй сторінці Фейсбук про цю ситуація пише Михайло Саакашвілі: «Сорок хвилин тому з дому в Києві викрали грузинського журналіста, співробітника одного з найпопулярніших грузинських телеканалів, у нього була акредитація і всі документи для знаходження в Україні. Його закували в наручники, надягли мішок на голову і відвезли в невідомому напрямку.

Я закликаю співробітників Нацгвардії і СБУ, які володіють інформацією про місцезнаходження викрадених грузинського журналіста і бійця АТО, написати мені в лічку. Мені потрібна інформація, з якого аеропорту їх будуть вивозити спецрейсом», - написав Саакашвілі.

У наступних постах Михайло Саакашвілі зазначає: «Мені повідомили, що викрадені знаходяться у ВІП терміналі аеропорту Жуляни, це там, звідки Медведчук зі спеціальним дозволом постійно літає до путіна. Думаю, вони самі прискорюють час, коли таких як Медведчук, абсолютно легально, будуть затримувати і судити від імені українського народу.

У викраденого журналіста в Одесі залишилася дружина-українка на 8-му місяці вагітності».

Михайло Саакашвілі закликав Державіарух України і грузинську диспетчерську службу не давати дозвіл на проліт борту з аеропорту Жуляни, так як там, за злочинною змовою влади, знаходяться незаконно викрадені.

«Я закликаю Державіарух України і грузинську диспетчерську службу не давати дозвіл на проліт наступного борту з аеропорту Жуляни, так як там знаходяться незаконно викрадені по злочинній змові влади», - написав Саакашвілі.

Невдовзі Михайло Саакашвілі опублікував фото з орендованої квартири грузинського журналіста після його викрадення:

Фото арешту з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.