​Степан Хмара на Марші за імпічмент закликав українців нарощувати мирний тиск

Народний депутат кількох скликань, політв’язень Степан Хмара закликав українців нарощувати мирний тиск на цю владу, змусити Порошенка піти і нарешті розблокувати процес змін у державі. На цьому наголосив Степан Хмара сьогодні на народному віче на Майдані Незалежності.


Він зазначив, що люди виходять на акції протесту, адже впевнені, що чинну злодійську владу потрібно змінювати, повідомляє прес-служба Руху Нових Сил.

«Ми не просто так виходимо, ми знаємо, що потрібно міняти владу, бо вона нечесна і злодійська. Порошенко не виконує свій обов’язок як керівник держави і як гарант Конституції. Він сьогодні є організатором ОЗГ, щоб розблокувати процес поступової мирної зміни влади, треба, в першу чергу, усунути Порошенка, обов’язково. Ми це хочемо зробити мирно. Якщо українці скажуть йому «йди», він буде змушений піти», — заявив Хмара.

Він розповів про те, що буде відбуватись після того як Порошенко залишить владу.

«Виконувати обов’язки президента буде не Парубій, а той Голова ВРУ, якого ми на другий день після усунення Порошенка оберем. І коли біля Верховної Ради буде десятки тисяч українців, то ми оберем того, хто гідний цієї посади. Далі буде вирішуватись кадрове питання. Кадрова політика має базуватись на трьох принципах: патріотизм, порядність і професіоналізм, а не на квотному принципі, як зараз. Зміни будуть в правоохоронній системі, будуть скасовані псевдореформи, зокрема судова. Ми маємо вимагати прийняти закон про тимчасово окуповані території і визнання росії агресором, вимагати змін до Держбюджету», — переконаний Степан Хмара.

Для цього, за його словами, людей на акціях протесту має ставати більше і вони повинні тиснути на владу.

«Україну треба захистити від зовнішнього ворога, і від внутрішнього – мафії, яку очолює Порошенко. Для цього потрібно нарощувати мирний тиск, виходити, публічно висловлювати свою волю. Нам потрібно більше проявляти волю», — наголосив Степан Хмара.

Фото зі сторінки ФБ прес-служби РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.