​Учасники Маршу за майбутнє оголосили Резолюцію, в якій йдеться про відставку Порошенка

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко під час Маршу за майбутнє 4 лютого зачитав Резолюцію Віче, в якій закликав Президента Петра Порошенка вийти на Майдан 18 лютого, де люди збираються оголосити йому свою вимогу про відставку. Про це повідомила прес-служба РУХУ НОВИХ СИЛ.


За словами нардепа, ступінь деградації українських високопосадовців стає очевидним не тільки для українців, але і на Заході.

«Петро «мальдівський» та «Юрко «сейшельський «стали символами морального та інтелектуального падіння державних чиновників, які нахабно шикують на курортах під час війни. Вони крадуть не тільки наші гроші, вони крадуть нашу віру у саму можливість гідно жити у своїй країні», - підкреслив Дерев'янко.

Він додав, що через чотири роки після втечі януковича можна стверджувати - влада всіх обдурила: ніхто на покараний за злочини проти Майдану, корупційні схеми розрослись до небачених масштабів, українці загнані у злидні і поставлені на межу виживання.

У Резолюції підкреслюється, що в країні відбулась узурпація влади президентом.

«Порошенко запровадив тіньовий контроль над роботою Верховної Ради, Кабміну, судами, місцевими органами самоврядування, СБУ, Національним банком України, телеканалами. Вдаючи з себе європейського політика, Порошенко став гарантом безкарності для олігархів, гарантом збереження корупції, гарантом відсутності будь-яких життєвих перспектив для мільйонів українців на своїй землі», - зачитав Дерев'янко Резолюцію.

Він додав, що якби державні інститути в Україні працювали нормально, то замовники, організатори і виконавці схеми «Ротердам +» давно б сиділи по тюрмах, а їх майно було б конфісковане.

«Якби держава в Україні працювала нормально, Порошенко був би відправлений під слідство одразу після Іловайська і Дебальцево, а за «панамські» офшори і відмову продати свій бізнес - негайно був би відправлений у відставку в порядку імпічменту. Якби держава в Україні працювала нормально, замовники політичних репресій та любителі «прикрашати» Майдан напередодні акцій протесту, швидко опинились би на лаві підсудних», - підкреслив політик.

Дерев'янко додав, що інтереси Порошенка прямо співпадають з інтересами путіна, кума якого Порошенко особисто призначив представником України у переговорах з росією.

«Якщо не змінити «систему Порошенка», ми ризикуємо втратити державність і провалитись у Руїну, хаос, колапс інфраструктури, падіння економіки та отримати ганебну поразку у війні з рф», - йдеться в Резолюції.

Дерев'янко підкреслив, що Порошенко «лежить колодою» на шляху змін. «Він вчепився у крісло Президента України і збирається в ньому просидіти ще сім років. Це ганьба України!», - підкреслив депутат.

Він підкреслив, що головна вимога учасників Віче - відставка Порошенка з посади Президента України!

Дерев'янко запитав у людей, які зібрались на площі, чи підтримують вони те, щоб викликати громадянина Порошенка на Майдан 18 лютого для оголошення рішення про відставку.

Люди відповіли схвально.

«18 лютого 2018-го року, о 12:00 ми виходимо на Майдан в Києві і на майдани у всіх областях України, містах та містечках. Нас вийдуть мільйони! Ми почали демонтаж системи корупції та олігархату і обов'язково збудуємо гідне Майбутнє для кожного українця! Геть з нашого шляху! Слава Україні!», - підсумував Дерев'янко.

Нагадаємо, 4 лютого о 12.00 в Києві розпочався Марш за майбутнє, головною вимогою якого є відставка Порошенка. Слідом за багатотисячною ходою українців відбувався автомарш.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.