​У Вінниці активісти принесли шини до ОДА і вимагали відставки Порошенка

У Вінниці громадські активісти проводять попереджувальну акцію під стінами Вінницької ОДА з вимогою відставки Петра Порошенка. Мітинг проходить на підтримку активістів з Тячева, що на Закарпатті, повідомляє прес-служба партії «Рух Нових Сил».


Люди принесли під будівлю символічні шини та відкрито заявили про незгоду з діючою владою і тим, що відбувається в країні. З 26 лютого активісти мають намір оголосити під Вінницькою ОДА безстрокову акцію протесту з вимогою відставки Петра Порошенка. Про це заявив громадський активіст Вадим Хитрич.

«Це мирний протест на підтримку наших побратимів з Тячева. Вони не здрейфіли і не втомилися доказувати свою правоту за чотири роки. Наша цинічна влада за чотири роки не змогла нічого зробити, щоб покарати вбивць Небесної Сотні. Наша влада, до теперішньої пори, продовжує репресії проти тих людей, які висловлюють свою думку не на користь влади. Не заради цього ми стояли на Майдані, не заради цього виборюємо наші східні кордони», - наголосив Хитрич.

Він додав, що активісти зібралися для того, щоб зачитати звернення до представників чинної влади та вимагати його виконати.

«Тому що ми вже чотири місяці стоїмо під Верховною Радою і ніхто не спромігся прийти від президента і почути наші вимоги. Наші вимоги прості. Ми вимагаємо створення антикорупційного суду, щоб покарати всіх чиновників, які пов'язали свій карман із владним кріслом. Ми хочемо зміни виборчого законодавства, зняття депутатської недоторканності. Але прикро те, що коли ми вийшли зі справедливими вимогами, влада почала нас переслідувати», - обурився Хитрич.

Хитрич зазначив, що подальші дії залежать від того, як відреагують представники влади на чинний протест. Також у акції з вимогою відставки Порошенка беруть участь активісти з Полтави.


Нагадаємо, що 21 лютого у Тячеві, що на Закарпатті, відбулися громадські протести з вимогою до районної ради скликати позачергову сесію і висловити недовіру діючому президенту Петру Порошенку та закликати його піти у відставку.

22 лютого активісти РУХУ НОВИХ СИЛ Черкас пікетували міську раду з вимогою до депутатів висловити недовіру Петру Порошенку і закликати його піти у відставку.

Того ж дня активісти пікетували з вимогою відставки Порошенка Закарпатську ОДА і наполягали на тому, щоб недовіру до Порошенка висловили депутати Закарпатської облради.

Зазначимо, що 18 лютого понад 100 тисяч людей в різних регіонах України зібрались на Марш за відставку Порошенка та краще майбутнє України. Учасники акції ухвалили Резолюцію, згідно з якою будуть створені комітети громадянського опору, групи прямої дії, продовжено збір підписів за відставку Порошенка та сформовано команду в тимчасовий парламент і антикризовий уряд, які наведуть порядок в країні.

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.