«Юрист року» – кращих визначено

Кожна особистість прагне, аби її досягнення були оцінені суспільством, адже саме через свою діяльність людина доводить, що є корисною для соціуму, в якому живе. Але для отримання визнання треба багато чого зробити, адже насправді для того, щоб твою діяльність оцінили, треба не лише заявляти про себе, а ще й плідно працювати. А останнє – це вже не кожному до снаги, оскільки більшості хочеться отримати славу одразу, не прикладаючи жодних зусиль. Та все ж, так не буває, адже досягти справжнього визнання -  це йти крок за кроком до вершини, і, реалізовуючи свою мрію, плідно і кропітко працювати. І Всеукраїнський конкурс „Юрист року” ще раз довів, що визнання – це не манна з неба, а плідна діяльність, яку оточуючі оцінюють по результату.

Конкурс проводився Союзом юристів України за участю Вищої ради юстиції України, Верховного Суду України, Вищого господарського суду України, Вищого адміністративного суду України, Генеральної прокуратури України, Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти України, Служби безпеки України, Державної податкової адміністрації України, Державної митної служби України, вищих юридичних закладів освіти юристів, Спілки адвокатів України, Української нотаріальної палати та інших професійних та громадських об’єднань правників.
 
Лауреатами Конкурсу за відповідними номінаціями стали юристи, які досягли найкращих результатів у своїй діяльності, відповідають вимогам професійної і ділової етики і, за підсумками року, визнані найкращими.
 
Конкурс відбувся у  Дипломатичній академії при МЗС України. На свято завітало багато відомих і знаних юристів та політиків, які прийшли не лише привітати переможців, а й поспілкуватись з колегами, адже насправді у юристів не так багато часу, аби влаштовувати зустрічі. Тож жваві розмови і обговорення усіляких питань розпочались ще задовго до початку проголошення конкурсу.
 
Урочисте відкриття конкурсу розпочав президент Всесвітньої асоціації юристів, сенатор-міністр міжнародного парламенту Безпеки і світу, голова Союзу юристів України Валерій Євдокимов, який, між іншим, зазначив, що юристи не так вже й часто зустрічаються, тож нагородження номінантів - це ще й привід побачитись і поспілкуватись.
 
Також привітати номінантів з визнанням, та усіх присутніх з днем юриста, завітав і міністр юстиції України Микола Оніщук. Вітаючи юристів зі святом, він наголосив, що великою заслугою того, що конкурс існує і розвивається, є те, що ним опікується Всеукраїнська спілка юристів і безпосередньо сам Валерій Євдокимов.
 
Номінантами у Конкурсі стали юристи, які були представлені на Конкурс як державними органами і установами, так і громадськими та недержавними організаціями. І треба зазначити, що для багатьох з них було новиною, коли вони дізнались, що їх обрано найкращими і запрошено на нагородження. А кращими стали:
 
у номінації «СУДДЯ» - Пилипчук Петро Пилипович
 
у номінації «СУДДЯ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ» - Удовиченко Олександр Сергійович
 
у номінації «СУДДЯ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ» - Сірош Микола Васильович
 
у номінації «ПРОКУРОР» - Медведько Олександр Іванович
 
у номінації «ЮРИСТ ПРАЦІВНИК МВС» - Ярема Віталій Григорович
 
у номінації «СЛІДЧИЙ» - Димська Олена Миколаївна
 
у номінації «ЮРИСТ – ПОДАТКІВЕЦЬ» - Тищенко Володимир Петрович
 
у номінації «АДВОКАТ» - Тараненко Артем Олександрович
 
у номінації «ЮРИСТ-ПРЕДСТАВНИК ПРИВАТНОЇ ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ» - Ківалова Тетяна Сергіївна
 
у номінації «КОРПОРАТИВНИЙ ЮРИСТ» - Кухнюк Дмитро Володимирович
 
у номінації «НОТАРІУС» - Кириченко Тетяна Михайлівна
 
у  номінації «ЮРИСТ-ПРАЦІВНИК ОРГАНІВ ЮСТИЦІЇ» - Скомороха Людмила Вікторівна
 
у  номінації «ЮРИСТ-ДЕРЖАВНИЙ ДІЯЧ» - Мельниченко Олександр Іванович
 
у номінації «ЮРИСТ-ВЧЕНИЙ» - Середа Григорій Порфирійович
 
у  номінації  «ЮРИСТ-СТУДЕНТ» - Клименко Олександр
 
Тетяна Ківалова - переможець у номінації «юрист-представник приватної юридичної компанії» Тетяна Кириченко - переможець у номінації «нотаріус» та Григорій Середа - переможець у номінації «юрист-вчений»

Як розповів кореспонденту „Конфлікти і закони ” президент Всесвітньої асоціації юристів, сенатор-міністр міжнародного парламенту Безпеки і світу, голова Союзу юристів України Валерій Євдокимов, до номінаційного комітету надійшло більше шестисот заявок на нагородження. „Насправді було дуже нелегко обрати дійсно найкращих. Як бачите, серед нагороджених не лише відомі особистості, а й незнані, але фахові спеціалісти, які своєю роботою роблять значний внесок в суспільство і якісно виконують покладені на них обов’язки. Ми свідомо не хотіли, щоб нагородженими були перші особи. Щоправда, одну таку особистість ми нагородили. У номінації  „кращий прокурор” кращим було визнано Олександра Медведька.  Проте, і я хочу на цьому наголосити, це визнання він насправді заслужив не тому, що нині обіймає посаду генерального прокурора України, а тому, що як фахівець заслуговує на визнання та пошану. А те, що серед нагороджених є багато юридичних фахівців з регіонів, ще раз підтверджує, що до визначення найкращих підходили неупереджено, і дійсно визнали найкращими тих, хто на це заслуговував. І мені дуже приємно, що нагороду отримала та ж Людмила Скомороха, яка є завідуючою управлінням вищої ради юстиції і для якої нагородження стало новиною. Це ж можна сказати і про нотаріуса Тетяну Кириченко, і про слідчу Олену Димську. Усі, хто сьогодні отримав нагороду – це дійсно фахові спеціалісти, які заслужили на визнання” – наголосив президент Всесвітньої асоціації юристів.

Наступна стаття »



Коментарі

  +0 #1 пппвввввввввв 7 янв. 2012 г., 18:47:56
Удовиченко О.С. це звичайний підлабузник який і слова свого тримати не вміє, так подстилка для адміністрації президента

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.