​РУХ НОВИХ СИЛ вимагає відкритого судового процесу у справі проти Северіона Дангадзе

Злочинна система на чолі з Порошенком піддали тортурам члена РНС Северіона Данґадзе. Зараз вони змусили підписати брехливу угоду зі слідством. Наступним кроком за кілька днів влада планує провести закрите судове засідання і потім героїчно Луценко вийде на трибуну Парламенту та відрапорує про успіх. РУХ НОВИХ СИЛ вимагає відкритого суду!!!


Про це повідомляє прес-служба РНС.

Порошенко зі своїми посіпаками залякали Северіона, підсилаючи до нього злодіїв «у законі», його матері погрожували та зламали руку, згодом вони змусили його відмовитись від адвокатів. А тепер - підписати ганебну угоду зі слідством.

РУХ НОВИХ СИЛ заявляє, що будь-які заяви Северіона Дангадзе зроблені під тиском та тортурами влади та вимагає відкритого суду!

Ми заявляємо, що Северіона змусили піти на брехливу угоду зі слідством. Адже очевидно, що справа розвалилася під час слідства, а строк його попереднього утримання під вартою збігає 27 травня.

Режим Порошенка більше не має навіть формальних причин тримати його в СІЗО.

Очевидно, що за кілька днів вони проведуть судове засідання у ЗАКРИТОМУ РЕЖИМІ, після чого Генпрокурор Луценко вийде на публіку з гучними піар-заявами, що «справу розкрито» і винних «назначено»! При цьому не важливо, що саме буде в угоді зі слідством, бо вона буде засекречена так само, як і славнозвісна справа про «мільярд Януковича».

РУХ НОВИХ СИЛ вимагає відкритого суду у справі. Суспільство має знати правду! Досить нас обманювати і шити сфабриковані справи!

Северіон Дангадзе - мужня людина. У нього вистачило сили волі пів року знаходитись у СІЗО за брехливими звинуваченням, три місяці сидіти в «одиночці» без права на побачення, терпіти погрози, тортури та знущання, але коли він побачив, що бандити погрожують життю його матері - він здався.

Ми знаємо Северіона як бійця, здатного йти до кінця.

Ми заявляємо, що режим Порошенка-Луценка перестав бути просто клептократичним, він став повністю злочинним.

Ви, панове злодії, вже не просто обкрадаєте свій народ і країну, ви на догоду своїй жадібності калічите долі, застосовуючи репресії до невинних. За ці злочини ви персонально будете відповідати у суді, у справжньому, чесному, українському суді. Дуже скоро такий у нас буде.

Фото прес-служби РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.