​Близько 5 тисяч правоохоронців забезпечують у Києві 1030-е Хрещення Русі

Сьогодні, 27 липня, у Києві відбувається Хресна хода, яка розпочалася з урочистого молебню на Володимирській гірці. Далі віряни вирушили за маршрутом: вулиця Трьохсвятительська – площа Європейська – вулиця Грушевського – Києво-Печерська Лавра.


Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, за порядком у столиці стежать близько 5 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України:

«Ми звертаємося до громадян з проханням не порушувати правопорядок, дотримуватися вимог чинного законодавства та з розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки. Також закликаємо негайно повідомляти на 102 у разі виявлення невідомих валіз, коробок та інших підозрілих предметів, щоби їх перевіряли відповідні служби».

На Володимирську гірку продовжують прибувати віряни. На фільтраційних пунктах правоохоронці перевіряють речі, надають учасникам заходу необхідну інформацію, а також проводять профілактичну роботу, спрямовану на попередження правопорушень.

Учасники Хресної ходи розпочали рух до Києво-Печерської Лаври. Працівники поліції стежать за громадським правопорядком у місцях проведення заходів та забезпечують безперешкодний рух колони по вулицях міста.

Рух колони учасників Хресної ходи триває, їх супроводжують працівники поліції. За маршрутом пересування вірян працюють кінологи зі службовими собаками та фахівці вибухотехнічної служби.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +1 #1 Укроп 27 июл. 2018 г., 15:37:39
Міномети в Рубана конфіскували. Це головне.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.