​Стежте за рухом рук, як то кажуть

Отже, від злочинних організацій(читай кремля) ЛНРДНР Мінські угоди підписали Плотницький та Захарченко.


Замах на Плотницького. 6 серпня 2016 року в Луганську на Ігоря Плотницького було скоєно замах. Була підірвана його машина. У результаті замаху Плотницкий отримав важкі поранення.

Але вижив... Тому в «молодій республіці ЛНР» відбувся переворот і Плотницького усунули від посади «смотрящєго крємля» по Луганську та окремих районах області.

Про Захарченка ви вже знаєте. Сьогодні (вчора, 31 серпня, - ред.) у результаті вибуху в Донецьку загинув. Цікавий та такий впізнаваний почерк - вбили до річниці перших Мінських угод (річниця завтра - 1 вересня, ред.).

Але під угодами є ще підпис колишнього посла рф в Україні Зурабова.

У нього теж цікаво доля склалась. Його відкликали з України. І в російському інтернеті про нього пишуть лише так: «колишній державний та політичний діяч». І єдина новина, яку мені вдалось найти з моменту його звільнення, це про побиття його сина в елітній школі на Рубльовці. Прикметно, що російські сайти чомусь пишуть, що дитину вдарили звичайною сосновою шишкою, а родина Зурабових вже роздмухує. Натомість в Українських ЗМІ пишуть, що там тяжкі ушкодження від попадання шмату асфальту в голову.

Тобто, наш ворог боїться. Боїться свідків та співучасників. Не вірить своїм рабам з українським паспортом. Боїться міжнародного трибуналу. Хоче позбутись тягара у виді окремих районів, але не знає як, тому для початку «замітає сліди».

Для всіх, хто зрадив Україні і почав будувати «молоді республіки» - це сигнал, чи, швидше, штормове попередження.

І вишенька на торт:

У пункті 12 перших Мінських угод від 01.09.2014 так і написано - «надати гарантії особистої безпеки учасникам консультацій» (див. фото). Done.

Anna Maliar, facebook.com

Фото 24 Канал



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.