​У Східниці згоріло майно, записане на дружину радника Авакова

У курортному селищі Східниця Львівської області «спалено бювет біля амфітеатру», де відпочиваючі, а також місцеві мешканці, безкоштовно пили слабомінералізовану лікувальну вода типу «Нафтуся» (джерела №8, 9, 10).


Про це повідомив у соцмережі Facebook депутат Східницької сільради Роман Бобешко, - передає Резонанс. Він переконаний, що «був підпал, про який чомусь мовчить і Східницька селищна рада в особі «дбайливого» війта, і директора «Східницьких джерел», де також цю інформацію замовчують».

Депутат Бобешко вважає, що спаленням безкоштовного бювету готується грунт до введення плати за вживання лікувальних вод у Східниці.

За інформацією порталу Youcontrol, власником ТзОВ «Владо» є дружина народного депутата України Валентина Ничипоренка - Олена Ничипоренко.

За даними ЗМІ, 2013 року ТзОВ «Владо» за 245 тис грн стала власником 2 свердловин та 4 джерел унікальної лікувальної води у Східниці. Чинний сільський голова Східниці Іван Піляк також пов’язаний із ТзОВ «Владо».

Як писав Резонанс, «до обрання сільським головою Східниці у 2010 році І. Піляк керував садибою «Три сини та донька». Знаною, насамперед, через прізвища господарів готельного комплексу. Їх же вважають і «тіньовими» власниками західноукраїнського курортного містечка. Йдеться про родину Ничипоренків. Ничипоренко-старший - скандально відомий нардеп, який, серед іншого, голосував за диктаторські закони. У ЗМІ його називають улюбленим «конярем» віктора януковича. Йому належить Жашківський кінноспортивний завод. Як і президент-втікач, мав дві судимості. Правда, за іншими статтями ККУ - квартирна крадіжка та крадіжка двигуна для човна».

Наприкінці 2017 року колишній регіонал Валентин Ничипоренко залишив лави партії «Відродження». На сайті парламенту наразі вказано, що він не входить до складу будь-якої фракції.

Нардеп є радником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та членом колегії МВС України.

Резонанс

Фото resonance.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.