​Замовивши 60 млн бюлетенів, ЦВК створює можливості для фальсифікацій - Юлія Тимошенко

Те, що ЦВК замовила надрукувати на перший і другий тур виборів 60 млн бюлетенів, закладає можливість для фальсифікації голосування владою. Про це наголосила Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ, повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».


«Я вважаю, що бюлетені для першого і другого туру треба друкувати окремо. Є побоювання, що таким чином вони закладають можливість фальшувати вибори», – наголосила лідер «Батьківщини».

Вона переконана, якби президент знав, що в нього є ті рейтинги, які він собі малює, йому не треба було б купувати і фальшувати. На жаль, зазначає Юлія Тимошенко, сьогодні Порошенко всі сили кинув на побудову і вдосконалення моделей корупції та фальсифікації вибору людей.

Юлія Тимошенко нагадала, що нещодавно вона разом з іншими демократичними кандидатами в президенти підписали Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям.

Це дасть можливість об’єднати в дільничних та окружних комісіях свої зусилля, пояснила вона.

Адже технологія влади – зареєструвати якомога більше кандидатів, щоб від їхнього імені наповнити виборчі комісії людьми, підконтрольними Порошенку, зауважила політик.

«Прикро, що так після Революції Гідності робиться. Коли люди розраховують на демократію, а отримують замість неї фальсифікат», – підсумувала Голова партії.

Фото ba.org.ua



Коментарі

  +0 #1 Мелхиседек 6 мар. 2019 г., 13:11:24
Заказ печати выборов на второй срок - это служебный подлог и превышение власти, ст. 366 и ст. 365 КК Украины!!!! Превышение власти заключается в том, что проведение второго тура может быть возможно только после окончания первого тура выборов и подсчёта голосов, после чего уже может быть объявлен второй тур. Служебный подлог заключается в том, что заказ печати лишних бюлетней осуществляется по надуманной и не существующей причине, которая и есть служебным подлогом. А во вторых, печать заказ печати бюлетней на второй тур - это ст. 190 мошенничество, т.к. заказом печати бюлетней на второй тур фактически происходит фальсификая волеизъявления избирателей, т.к. ещё без проведения первого тура выборов ЦИК уже признала, что первый тур не определил победителя, что является мошенничеством!!!!!
  +0 #2 Мелхиседек 6 мар. 2019 г., 13:19:09
ЦИК и другие государственные структуры превращены режимом Парашенко в машину для масштабных фальсификаций и уже давно работают исключительно как конвеер служебного подлога, мошенничества, служебной халатности и превышения власти!!!! В настоящее время это норма поведения и работы для всех без исключения государственных организаций и служащих всех рангов, начиная в первую очередь с правоохранительных органов и кабинета министров!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.