Гео Лерос – Зеленському: ви своїми «мікробами та бактеріями» брехні заразили цілу країну

Вперше за каденцію Зеленського з трибуни ВР президентові сказали правду. Депутат Гео Лерос чітко розставив пріоритети і по корупції, і по безладу в країні і наголосив, що Єрмак - агент ГРУ російської федерації.

«Мені очевидно, що країна рухається у прірву, а у нас досі не з’явилось ніякої державної стратегії, бодай якогось плану на майбутнє.

Соромно, але єдиним «стратегічним» документом, який може пояснити куди і як Україна буде рухатись, доводиться вважати програму кандидата Зеленського на сайті ЦВК.

Давайте підведемо підсумки, чим країна мрій під назвою «зробимо їх разом», відрізняється від сумної реальності «Україна - це ти!». Замість обіцяного «зняття недоторканності з президента, депутатів та суддів», вразливими зробили тільки депутатів з опозиції. Обіцянки «жодних корочок» та «телефонного права» виявилось, що не стосуються керівництва офісу президента, яке користується номерами прикриття для своїх приватних авто, а сам Єрмак телефоном роздає вказівки проти кого відкривати справи, а які закривати, кого призначати на державні посади, а кого звільняти! Судова гілка влади таки стала «прислужником президента», навіть у рейдерському захопленні НАБУ.

Зеленський декларував: «Здача національних інтересів не може бути предметом жодних перемовин».

Сьогодні це звучить як знущання, коли офіс президента очолює пан Єрмак - агент гру російської федерації, який через Кравчука та Фокіна тестує заплановану зраду, щоб в будь-який момент їх можна було списати на маразм.

Боротьба з кумівством закінчилась ледве не в перший день з призначенням кварталівця Баканова головою СБУ, який за протекцією Зеленського взяв під контроль тіньову економіку, очолив незаконний обіг спирту, наркотиків, контрабанду, торгівлю з ОРДЛО, рекет та рейдерство бізнесу.

Процитую Зеленського: «органи правопорядку повинні припинити займатися економічним тиском на бізнес. СБУ не буде займатися економічними злочинами».

Виявляється - буде, бо це вигідно!

На додачу, Президент призначив сестру своєї сусідки, на яку записаний його маєток в Італії, керувати антимонопольним комітетом, який покликаний створити обіцяну свободу конкуренції.

Замість енергонезалежності, уряд відключає енергоблоки АЕС, щоб головний олігарх країни не втратив статусу одного з найбагатших мільярдерів Європи, при цьому нанесені ним збитки у розмірі 39 млрд грн від Роттердам + стали мінусом в кишені кожного українця.

Перейдемо до «нульової толерантності до корупції» та те, що «викривач корупції перебуватиме під захистом».

У цій країні тільки Зеленський виявився толерантний до того, що керівник офісу президента - це головний корупціонер в державі та очолює інститут смотрящих часів януковича, але саме бажання президента виявилось достатньо, щоб ОПГ Єрмака безкарно грабувало країну!

Підкажіть, а де обіцяні «відкриті конкурси на державні посади»?

Натомість, люстрованих зашкварених махрових корупціонерів без конкурсу призначають на митницю, податкову та всі інші корупційні годівниці, прикриваючись коронавірусом.

А як може бути по-іншому, якщо, замість обіцяних нових облич, до влади прийшли люди клану януковича, який тепер очолюєте ви, пане Президенте, я вас з цим вітаю!

Ви несете персональну відповідальність за переслідування громадських активістів, журналістів та опозиційних організацій.

І я не буду перераховувати цілу купу задекларований реформ, які обіцяли виконати в програмі, бо очевидно, що ви так далекі від інтересів українців, як Єрмак від боротьби з корупцією.

Але давайте чесно: хто такий Єрмак без Зеленського? Це ж насправді свідомий вибір президента, доручити йому виконувати всю його брудну корупційну роботу. Невже Єрмак не погоджує з президентом «смотрящих»? Чи Зеленський не знає які міністри прислуговують яким олігархам?

Пане Президенте, погодьтесь, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злились. Саме ви своїми «мікробами та бактеріями» брехні заразили цілу країну, згаяли шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок та стали «порожнім місцем в історії».

Вже зрозуміло, не буде ніяких посадок, скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть зустрічати з вами наступну весну.

У мене тільки одне питання до вас, пане Президенте: вам не соромно?!

Geo Leros



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.