Юлія Тимошенко: якщо президенту хочеться «почути кожного», то «Батьківщина» пропонує ухвалити закон про референдум

Новина про імпровізацію Зеленського заради затягнення молоді на вибори, а заодно і аби, протягнути нелегітимно щось на кшталт референдуму, котрий не матиме юридичного статусу, але якому можуть придати статус політичний, збурила українське суспільство. Коли за десять днів до виборів президент говорить про якесь опитування п’ятьма питаннями громадян, то, знаючи, як вперто він тягне Україну в тенета росії, багато хто припустив. Що серед неадекватних питань, можуть бути і питання і про особливий статус Донбасу. Хоча тут вже почалися з’являтись перші повідомлення про якісь питання: то про легалізацію маріхуани, то про довічне для корупціонерів. Однак такі питання суспільство – смішать, бо після плівок про брата Єрмака, та плівок Героса, половина Офісу президента вже повинні бути під слідством, та й сама пані генеральний прокурор, за корупцію – теж.

Однак певна кількість політиків все висловила свою точку зору з приводу ініціативи Зеленського.

Виказала свою позицію і Юлія Тимошенко. Свою точку зору з цього питання вона написала на своїй сторінці у ФБ:



«Новина про намір президента провести в день голосування «опитування» застала мене на Черкащині, серед людей. Тут його відірваність від реальних проблем особливо помітна. У самий розпал пандемії, коли ситуація стає критичною і у лікарнях вже не залишається вільних місць, коли бідність людей досягла критичної межі і валиться економіка, президент займається відвертою маячнею та оголошує якесь «потєшне» опитування людей на дільницях у день виборів!!! «Опитування», яке не передбачено жодним законом, не буде мати ніяких правових наслідків і довіри від людей.

Спадає на думку декілька запитань: коли вже завершиться ця нескінченна дешева піарщина і почнеться реальне управління країною та до яких пір буде так принижуватися статус Президента України?!

Але якщо Президенту хочеться «почути кожного», то «Батьківщина» пропонує ухвалити закон про референдум, а потім на референдумі поставити такі 5 запитань, які дійсно хвилюють людей:

1. Чи підтримуєте ви розпродаж української землі?

2. Чи підтримуєте ви легалізацію грального бізнесу?

3. Чи вірите ви, що прийде весна, якою будуть саджати?

4. Чи підтримуєте ви курс президента на розпродаж країни та запровадження зовнішнього управління?

5. Чи вважаєте ви, що президент не виконав жодної обіцянки і має піти?

Опитування, так опитування!

25-го жовтня в Україні дійсно відбудеться референдум. Це буде референдум про недовіру президенту та його владі»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.