​Фонд Франка запустив краудфандингову кампанію

Фонд Франка ініціював спільнокошт для проєкту «Міжнародна премія імені Івана Франка – 2021», яка вшосте вручатиметься на його батьківщині, у Дрогобичі, у 165-ту річницю від дня народження письменника, повідомляє прес-служба Міжнародного фонду Івана Франка.


Цьогоріч на Премію Франка претендують 23 вчених із Канади, Литви та України, чиї праці ґрунтуються на засадах наукового осмислення історичних або сучасних процесів у культурі, політиці та суспільному житті України.

За 6 років існування на Міжнародну премію імені Івана Франка були номіновані 107 науковців і 11 авторських колективів з України, Австрії, Італії, Канади, Великобританії, Німеччини, США, Фінляндії, Іспанії, Грузії, Ізраїлю, Польщі, Сербії та Литви.

Щоб долучитися до становлення Премії, яка, займаючи вільну нішу у науковому світі, має усі шанси, поряд із премією Нобеля, стати першою у галузі суспільно-гуманітарних наук світу, Ви можете зробити свій внесок, перейшовши за посиланням: https://biggggidea.com/project/mizhnarodna-premiya-imeni-ivana-franka-2021/.

Фонд Франка заручився підтримкою Міжнародного фонду «Відродження», який, у разі успішного завершення кампанії на «Спільнокошті», подвоїть отриману суму. Усі зібрані кошти буде спрямовано на організацію та проведення Міжнародної премії імені Івана Франка у 2021 році.

Нагадаємо, Міжнародний фонд Івана Франка є недержавною благодійною організацією, діяльність якої спрямована на поширення позитивної інформації про Україну у світі та створення позитивного іміджу України за її кордонами, підтримку розвитку україністики та суспільно-гуманітарних наук, просування та популяризацію наукового і творчого доробку Івана Франка. Усі ініціативи Фонду плідно залучають молодь до свідомого й осмисленого занурення у спадщину Івана Франка, привертають увагу до значимості культурних локацій, через наукову співпрацю утверджуються ключові державницькі позиції, Україна перед обличчям світу набуває вигляду єдиної, ментально духовної цілісності, країни високого інтелектуального рівня.

Фото frankoprize.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.