Україна не росія, або Гауляйтерів і колаборантів будуть знищувати

Москальскі орки на чолі зі своїм фюрером в Україні стикнулись з тим, чого не очікували: спротив всього населення, навіть російськомовного, проти окупації фашистською росією. Загалом, навіть захопивши якесь місто, орки стикаються з тим, що нормальні люди не збираються співпрацювати з представниками окупантів.

Як бачилось хуйлу і оркам і до чого вони звикли у своїй фашистській державі? А у мокшанії зазвичай ніяк не привчені реагувати на населення, а останнє слухняне та покірне і один омонівець може переслідувати ва десятка осіб, які від нього тікатимуть. Тож мокшанський фюрер був переконаним, що якщо його орда зайде до українського міста, місто покірно прийме окупаційні війська і тікатиме від військових.

Однак, як тепер вже на пальцях пояснили мокшанському фюреру самі українці, український народ сам собі господар і сам вирішує, яка йому потрібна влада і що покірності і слухняності від українців мокшанське говно - не дочекається. Як не крути, а в Україні не можна насадити гауляйтерів, котрим би місто, селище, а тим паче країна – підкорялись.

Українці можуть любити чи не любити українську владу. Вони уже добре знають і про фальсифікації на виборах, і про корумпованість українських можновладців, але ці проблеми з українськими корупціонерами та клептократами вони воліть вирішувати самостійно, без бажаючих зі сторони їх рятувати. І допоки мокшанський фюрер не ввів повномасштабних військ, українці самостійно вказували владі (подекуди з замашками колаборантів),як їй себе поводити. І влада змушена ослухатись. Навіть сьогодні, коли йдуть повномасштабні бої, суспільство контролює владу і нині українці дуже уважно слідкують за переговорами з окупантом, оскільки свідомі діяльності Арестовича з його «океанами» і відвертим зізнанням, що він багато років брехав, і Єрмака з його темними справами. Суспільство відслідковує навіть сьогодні кожен крок влади і не ведеться на постановочні фотосесії всяких порошенків та рудик, котрі чомусь переконані, що і у військовий час найголовніше – імітація через низькопробний піар.

Паралельно суспільство відслідковує колаборантів та тих, хто готовий стати гауляйтером. Шуфрич вже отримав свій перший транш від суспільства, але його повинна чекати справжня буцегарня з повною конфіскацією, як і багатьох інших ОПЗЖопістів та, навіть, служок. Ну а ті, хто мріє стати гауляйтером, повинні усвідомлювати, що для таких суду – не буде. Буде смерть. Одразу, лишень вирішив співпрацювати з окупантами. І не має значення, звідки він її отримає, бо українські партизани таку мразоту віднайдуть одразу і відправлять в утиль. І ніякі окупаційні війська не зможуть утримуватись, бо їх постійно відстрілюватимуть.

Ми – вільна нація і перемагаємо орків. Так, перемагаємо страшною ціною, бо мокшанський фюрер, побачивши спротив українців, вирішив піти на геноцид українського народу. Однак ми – перемагаємо. Одне треба змінити: утирків, котрі прийшли нас вбивати, і котрі отримують благословення від своїх мам та дружин на вбивства та мародерства під бравурне - молодець, що вкрав телевізор, шубу, iPad, мікрохвильовку, – не треба брати в полон. Їхні мамки та їхні баби, що ще понароджують, повинні зрозуміти, що з України не повернеться полонений або козел з iPad, а лише мішок з вантажем 200.

Оксана КОТОМКІНА, «Конфлікти і закони»

Фото УНІАН



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.