​«Пане Президенте, звільніть мого тата з полону!» - звернення діточок захисників Маріуполя

У полоні у росіян знаходиться близько 15 000 українських полонених. Женевська Конвенція не працює. Поки ООН вивозить українське зерно - їх катують та вбивають в російському полоні. Вирішити питання порятунку всіх полонених може тільки ООН, яка і створена для захисту прав людей у всьому світі.


Зернова ініціатива працює, отже що заважає світовому співтоваристві створити ініціативу по звільненню полонених?

Ці дитячі слова звернені до всієї світової спільноти з благанням допомоги врятувати українських захисників. Ми дякуємо всім, хто підтримує Україну та засуджує дії росії - країни агресора. Якщо будь яка країна бажає бути країною-покровителькою для врятування наших полонених, всі українські діти, які страждають від душевного болю, - будуть знати, що в світі існує добро та справедливість. Допоможіть нам! З повагою, ініціативна група рідних військовополонених «Воля захисникам Маріуполя!»

=================

About 15,000 Ukrainian prisoners are held captive by the Russians. The Geneva Convention does not work. While the UN exports Ukrainian grain, they are tortured and killed in Russian captivity. Only the UN, which was created to protect the rights of people around the world, can solve the issue of rescuing all prisoners.

The grain initiative is working, so what is stopping the world community from creating a prisoner release initiative?

These children's words are addressed to the entire world community with a plea for help to save Ukrainian defenders. We thank everyone who supports Ukraine and condemns the actions of Russia - the aggressor country. If any country wants to be a patron country to save our prisoners, all Ukrainian children suffering from mental pain will know that there is goodness and justice in the world. Help us! Sincerely, the initiative group of native prisoners of war "Will to the defenders of Mariupol!"



Громадське формування «Маріупольська дружина»

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта произошло 134 столкновения, враг атакует с неистовой силой. Всего за сутки враг нанес 3 ракетных и 70 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.