​У Києві стартує сходняк будівельної мафії

Скромненько у КВЦ «Парковий» зберуться забудовники та їх лобісти у владі. «Вхідний квиток» на цей захід коштує якихось 8 тисяч гривень. За ці гроші будівельна мафія буде продавати повітря та розповідати про те, «як треба відбудовувати Україну».

Організатором цього фарсу є одіозний забудовник, мультимільйонер Лев Парцхаладзе. Генеральним спонсором цього заходу виступає компанія олігарха Ріната Ахметова. Окрім забудовників, у заході також візьмуть участь високопосадовці, мери великих міст та такі одіозні піарники, як Максим Бахматов та Мустафа Наєм.

Також у списку виступаючих є не менш одіозний забудовник і корупціонер Андрій Вавриш, який, працюючи в КМДА, видавав незаконні містобудівні документи, а потім сам по таких документах будував. Саме Вавриш у 2012 році допоміг братам Насіковським сфальшувати містобудівні умови та обмеження по вул. Микільсько-Слобідській, 7-9 для будівництва трьох 25-ти поверхових будинків у межах прибережної захисної смуги Дніпра, яка, відповідно до Генплану міста, за функціональним призначенням визначена як територія зелених насаджень загального користування (існуючі). Тепер він буде розповідати, як відбудувати країну…

Звісно, що «зіркою» сьогоднішнього збіговиська буде моя давня знайома - одіозна голова правлячої партії «слуг» Олена Шуляк, яка багато років активно обслуговує інтереси будівельної мафії.

Показово, що під час війни топ чиновникам в робочий час не знайшлося інших, важливіших справ, ніж виступити як «запрошені зірки» на форумі негідника Парцхаладзе та інших покидьків-забудовників.

За інформацією з моїх джерел, справжня мета заходу зовсім не «відбудова та інвестиції», а переконання Президента підписати злочинний законопроект № 5655 авторства будівельної мафії, основним лобістом якого виступила Шуляк. Адже через суспільний резонанс та після моєї публікації розбірок з Шуляк у військовому госпіталі через цей законопроект, він є досі не підписаний.

Рух ЧЕСНО зафіксував близько 30 рекламних оголошень у Facebook – молодці, під час повномасштабної війни викинути сотні тисяч на піар своїх інтересів… браво!

Позиція Народовладдя щодо цього скандального законопроекту: https://www.facebook.com/narodovladdia.ua/posts/533229835507245.

Укотре публічно звертаюсь до Президента України із закликом ветувати антинародний законопроект № 5655 та очиститися від прислужників злобудовної мафії - таких негідників, як Шуляк!

Олег Симороз, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Олега Симороза



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.