ГПУ послала привіт Кірєєву та іншим фальсифікаторам справ Тимошенко

radik

 
Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України порушено кримінальне впровадження за фактами прийняття рішень суддями Печерського та Шевченківського районних судів щодо обрання колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, винесення завідомо неправосудних постанов про відмову в допуску до участі у справі її захисників, а також порушення права екс-прем'єра на захист. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ, повідомляють «Конфлікти і закони».


Відомості про зазначені кримінальні правопорушення внесені до ЕРДР за ч. ст. 371 (завідомо незаконні затримання, привід, домашній арешт або утримання під вартою), ч. 1 ст. 374 (порушення права на захист), ч. ч. 1, 2 ст. 375 (винесення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) Кримінального кодексу України.

Також проводиться досудове розслідування відносно працівників Генеральної прокуратури за фактами зловживання службовим становищем та притягнення завідомо невинної особи до кримінальної відповідальності, а також перешкоджання діяльності народного депутата України, за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 351 (перешкоджання діяльності народного депутата України, ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 2 ст. 372 (притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності) КК України.

Крім того, розпочато кримінальне провадження щодо експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз за фактом складання та видачі завідомо неправдивих висновків суд-експертиз у кримінальній справі за обвинуваченням Тимошенко, а також стосовно посадових осіб Качанівської виправної колонії № 54 (Харківська область) за фактом складання завідомо неправдивих актів відмов Тімошенко від участі в судових засіданнях, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Також проводиться розслідування за фактом дачі завідомо неправдивих показань свідками в кримінальному провадженні щодо Тимошенко за підозрою в причетності до вбивства народного депутата України Євгена Щербаня. Дані про зазначені кримінальні правопорушенні внесені до ЕРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 384 КК України (завідомо неправдиві показання).

Досудове розслідування триває.

Хід слідства перебуває на контролі керівництва Генеральної прокуратури України.



Коментарі

  -1 #1 Саша 16 мар. 2014 г., 05:33:39
Кирюша,суши сухари :lol:

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.