Кличко зустрівся з мером Роттердама. Той пообіцяв, що на референдумі голосуватиме «за» ратифікацію Угоди про асоціацію

mer rotterdam

 
Мер Києва Віталій Кличко, який перебуває з візитом в Нідерландах, зустрівся з мером Роттердама Ахмедом Абуталебом. Під час спілкування йшлося про майбутній консультативний референдум щодо ратифікації Угоди про асоціацію між Україною і ЄС, який відбудеться в Нідерландах 6-ого квітня.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови

«Я знаю, ситуація з можливими результатами цього референдуму для України не дуже райдужна. Бо багато різних чуток і версій за що саме голландці голосуватимуть на референдумі, - зазначив Кличко. - Тут лякають людей, що йдеться про вступ України до Євросоюзу, про нібито загрозу потоків мігрантів, про розповсюдження корупції і втрату ринків для голландського бізнесу. Але ж це не так! Йдеться про асоціацію з ЄС, про перспективу України. Бо це - шанс для України стати сильнішою, залишитися незалежною державою і втілити реформи. А для Європи це - можливість отримати надійного і розвиненого партнера та сусіда», - підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що приїхав з братом у Нідерланди, щоб донести голландцям, за що вони голосуватимуть, і чому це так важливо і для України, і для Європи.

Мер Роттердама запевнив Кличка, що голосуватиме на референдумі «за» ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.