​Державна прикордонна служба України готова до безвізу

Учора в аеропорту «Бориспіль» за участі заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна, першого заступника голови Державної прикордонної служби України Василя Серватюка, заступника міністра внутрішніх справ начальника Департаменту Інтерполу та Європолу Нацполіції Василя Неволі відбувся брифінг щодо співпраці Міністерства внутрішніх справ України та Державної прикордонної служби України з Інтерполом, - повідомляється на сайті Держприкордонслужби України.


Результати реалізації Державною прикордонною службою України своїх правоохоронних повноважень суттєво зросли після того, як Держприкордонслужба в серпні 2015 року підключилася до бази даних Інтерполу.

Співробітники Держприкордонслужби під час заходів прикордонного контролю активно користуються базою даних Інтерополу, що дає можливість майже щоденно на кордоні викривати правопорушників, які знаходяться у міжнародному розшуку, за злочини, вчинені як за межами України, так і всередині. Завдяки базі даних Інтерполу стало легше виявляти зловмисників, а основною перевагою розшукуваних Інтерполом для прикордонників є те, що злочинців можна затримувати одразу при спробі перетнути кордон.

Усього від початку підключення до бази даних Інтерполу – з 28 серпня 2015 року – співробітниками Держприкордонслужби фактично реалізовано понад 3,4 тисячі спрацювань, зокрема виявлено 2,6 тисяч осіб, 147 викрадених транспортних засобів та понад 700 викрадених або втрачених паспортних документів, йдеться в повідомленні.

Фото dpsu.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.