​У Львові завершується VII «Фестиваль Партнерства»

Три дні, з 7 по 9 вересня, у Львові триває VII польсько-український «Фестиваль Партнерства». Його мета - співпраця міста Лева з польськими містами та воєводствами. У рамках заходу відбувся «Форум Партнерства», представлено також виставки робіт Маґдалени Лесьняк «Життя в мережі», Рафала Урбанського «QR - реінтерпретація», а також відбулася виставка під гаслом «Газетні фотографії, Варшава у 1918-1939 роках», повідомляє Польське радіо.


Генеральний консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольський наголосив, що фестиваль, що його організовано за ініціативою польської дипломатичної установи, - це приклад польсько-українського добросусідства:

«Наші партнери в організації цієї події: Львівська міська Рада, Львівська обласна Рада, Львівська обласна державна адміністрація. Ми запрошуємо відвідувати стенди, які рекламують польські міста і регіони, які запрошені на «Фестиваль Партнерства», а особливо варто відвідати веломістечко, яке пропагує Східний Велосипедний Шлях Green Velo у регіонах Східної Польщі».

Марина Пономаренко з Ґданська популяризує стенд Поморського воєводства:

«Ми, перш за все, заохочуємо туристів відвідувати наш регіон. А крім цього, ми ще й популяризуємо Робітню у місті Ґданськ. Ми, як місто, дуже відкриті для громадян України, хочемо, щоб до нас приїжджали вчитися, працювати, жити тут, займатися бізнесом, мати якісь польсько-українські спільні інтереси».

Організатори VII польсько-українського «Фестивалю Партнерства» заявили, що й наступного року відбудеться черговий такий захід.

Фото Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.