​Між Києвом і Вроцлавом курсуватиме новий безпересадковий вагон

Укрзалізниця склала новий графік руху потягів на 2018/2019 роки. З 8 грудня компанія запускає новий безпересадковий вагон Київ - Вроцлав, говориться у повідомленні прес-служби УЗ, передає Польське радіо.


«Зі збільшенням попиту Укрзалізниця розширює мережу міжнародних маршрутів до країн Європи. З 8 грудня почнуть курсувати нові безпересадочні вагони Київ - Вроцлав. Загалом у новому графіку пасажирського руху у зв'язку зі збільшенням попиту курсуватимуть 40 міжнародних поїздів, з них 20 - до країн Європи», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією Укрзалізниці, безпересадковий вагон Київ - Вроцлав у складі поїздів № 749/51-52/750 вирушатиме зі столиці України щодня о 14:07 (за Києвом) і прибуватиме до Вроцлава наступного дня об 11:25.

У зворотному напрямку вагон вирушатиме о 16:30 і прибуватиме до Києва наступного дня о 17:14.

Нові безпересадкові вагони зупинятимуться на станціях Львів, Перемишль, Краків і Люблинець.

За новим графіком руху пасажирські поїзди курсуватимуть теж до ряду туристичних і ділових центрів Європи, зокрема, до Варшави, Відня, Будапешта, Вільнюса, Риги, Бухареста, Кошице, Кракова, Дебрецена, Люблина тощо.

«За 11 місяців цього року Укрзалізниця перевезла 389,1 тис. пасажирів до країн ЄС - це майже удвічі перевищує відповідні показники минулого року, у цілому перевезли на 184 тис. пасажирів більше», - зазначено у повідомленні.

При цьому найпопулярнішим напрямком залишається Київ - Перемишль. «У напрямку Польщі поїзд № 715 курсує завантаженим на 63%, а поїзд назад - на 77%. Загалом за 11 місяців цього року Укрзалізниця перевезла майже 300 тис. пасажирів до Перемишля проти 150 тис. пасажирів - показника 11 місяців минулого року», - наголосили в УЗ.

Також великим попитом користується поїзд № 67 Київ - Варшава, яким за 11 місяців цього року скористалися майже 27,5 тис. пасажирів, що на 14 тис. пасажирів більше, ніж за аналогічний період 2017 року. Поїзд у середньому заповнений на 81%.

Нагадаємо, міністри інфраструктури Польщі та України заявили про намір розширити залізничне сполучення між двома країнами. Зокрема, зі Львова до Люблина наступного року мають намір запустити новий потяг.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.