​У Радомі допомагають полякам, які стали вимушеними переселенцями зі Східної України

Відділення Польського Червоного Хреста в місті Радом (центрально-східна Польща) зібрало близько однієї тонни нового одягу на потреби переселенців зі Східної України. Серед адресатів допомоги є сім’ї з польським корінням. Перший конвой з подарунками вирушить в Україну ще перед Великоднем, повідомляє Польське радіо.


Заступник голови радомського Польського Червоного Хреста Єжи Качковський передав зібрані речі представникам фондів «Все заради дітей» і «Шлях єдності», які розподілять допомогу. За його словами, результат збірки більш ніж задовільний: «До нас зголошуються різні донори, наприклад підприємства, фірми чи крамниці. Завдяки тому, що наша організація має можливість отримувати такого роду допомогу, всілякі товари, – ми також хотіли б докласти свою цеглину до такої діяльності».

Як пояснюють організатори, потрібне все – продукти, одяг і перев’язувальні матеріали. Кожна річ, яку отримають люди в потребі, є цінною і важливою не лише в матеріальному вимірі, – переконує волонтер Віктор Стахейко: «Коли вони отримають допомогу від польської сторони, матимуть якусь свідомість, що їх підтримує держава, з якої вони походять».

Організатори акції запевняють, що допомога полякам, які живуть за східним кордоном, буде систематичною.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.